Bilmiyorum reyiz o zaman ona göre yorumlar yapılmalı.20 bölüm daha Luffy görmek istemiyorum diyorsan Zoro ile Sanji'nin rakipleri de uzun uzun işlensin reis.
Bilmiyorum reyiz o zaman ona göre yorumlar yapılmalı.20 bölüm daha Luffy görmek istemiyorum diyorsan Zoro ile Sanji'nin rakipleri de uzun uzun işlensin reis.
Geçen bölümlerden farkettiğin efektler gibi olmasın sonraBu arada bölüm tam gelsin King hakkında farkettiğim bir detay da var. Ateşini her zaman kullanamamasından bu bölümdeki spoilerdan farkettim ama bölümün gelmesini bekliyorum.
Marco dövüşünden hiç handikapsız geldi diye düşünülüyordu ama duruma göre aslında handikaplı gelmiş olduğu ortaya çıkacak.
Zoro da içtiği iksirle kalır.
Apoo ile Ulti'yi bir tutması da sıkıntı... Biri Luffy'i anlık KO yaptı çünkü xdZoro'nun Apo'ya vurduğu sayı ile Apo'nun kalkması arasında 25 sayfa var.
Yamato'nun ultiye vurması ve kalkması arasında 2 sayfa var.
İşte Zoro'ya yapılan muhalefetin kalitesini buradna anlayabilirsin xD
Apo, Lütfüyü, Yamato'nun Ulti'ye yaptığından daha sağlam ko'ladı.Apoo ile Ulti'yi bir tutması da sıkıntı... Biri Luffy'i anlık KO yaptı çünkü xd
Yok yok Kata da kim King>Kaido, King'i yenmiş adam Kaido'yu mu yenemeyecek sonra biz Amiral>Yonkou deyince objektif olmuyoruz asdasdasdsaAdam akıllı koka görmedik adamlardan. 11 saat koka basarak savaşan Katakuri ile kıyaslanıyor.
Bir de Katakuri'ye güçsüz diyordular. Adam en az 20-30 darbe yemiştir. Kendine de öncesinde mızrak sokuyordu.
Görürsün hele bir bölüm gelsin bakalım.Geçen bölümlerden farkettiğin efektler gibi olmasın sonra
Son dönem fark ettiğin her şey elinde kalıyor xD
hangi panel apoo nun vakit kaybı yaratmak dışında yaptığı ne oldu ki slash diyor damage atıyor 2sn ye sonra yine herkes ayaktaApo, Lütfüyü, Yamato'nun Ulti'ye yaptığından daha sağlam ko'ladı.
İnanmayan gidip bakabilir xD
Görmesen ne olacak yine gelip pişkin pişkin enma yazacaksın xDGörürsün hele bir bölüm gelsin bakalım.
Yamato'yu da benim yanıma koysalarKaido ve Big Mom düşecek. Luffy, Kaido'nun yerine, Sanji de Big Mom'ın yerine konacak. 6. sıraya da Zoro'yu düşünebiliriz.