Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak öyle dedin üzüldüm ya. :( Özür dilerim kusura bakma. Senin alaycı tavrına karşı yazmıştım.
Alay ettiğim zaman belli ediyorum ya. Ciddili yazmıştım her karakterin aşırı fanları ve abartılı zamanları olabiliyor diye. Özür dileme ben de üzüldüm şimdi. :( Olaysız dağılalım mı?
 
Komik bile değil.Açmama gerek yok zaten açılmıştır ve Kuzan o anketi ezici bir üstünlükle alamaz.Yüksek zorluktan aşağısı hayal.Kuzan önce Marco’dan yediği tekmeyle 10 metre uçmasın ondan sonra King’in adadan düşüren saldırılarına karşı ayağı yere sağlam basabilir.
Wano başı Luffy'de G4 hali ile Kaido'yu uçuruyordu. O zaman Wano başı Luffy ile Kaido arasında fark az mı?
 
Ortalama bir sağ kolun amirallere karşı şansı düşük de olsa vardır. King kumda oynasın gibi tepkiler anlamsız.
O düşük ihtimalin ne olduğuna bağlı yalnız. :/ Ben %3 şans veriyorum mesela. Marco, Katakuri ve King... İcraatlarını gördüğümüz sağ kollar bunlar. Gönül rahatlığıyla diyebilirim ki bir amiral ile bu arkadaşlar arasında belirgin bir seviye farkı var. Aynı siklette değiller.
 
King'in yüksek zorluk falan verebilmesi asıl hayal olan taraf.Gerçi siz yolun ters tarafında gidiyorsunuz normal karşılıyorum :D Marco'dan tekme yiyip uçmasın mı ne yapsın ? G4ten darbe alınca kmlerce uçan Dof hakkında yazı yazma o zaman.King'in adadan düşüren ataklarına logia savunması yapabilir,ileri hakisiyle bloklayabilir hatta geri de uçurubilir.Sağdan soldan uyanışıyla meybuza bile çevirebilir King'i.
King'in ateş yetenekleri en az Ace kadar vardır hatta daha iyi bile olabilir neticede doğuştan geliyor. Ace'in marinford'da ateşi ile Aokiji'nin buzuna karşı koyabildiğini görmüştük aynısını King'de yapabilir. Fiziksel yetenekler bakımından Amiraller canavar gibi güçlü oluyor ama King'in ırkının ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz ve bir Antik Zoan Dinozor meyvesi kullanıyor yani hatırı sayılır bir fiziksel gücüde vardır. Haki olayına girmiycem henüz King'den bir haki kullanışı görmedik. Yani tabi başka bir amiral için durumlar değişebilir ama King vs Kuzan'da King'in yetenekleri sayesinde bana kalırsa Kuzan'a karşı durabilir öyle hemen yenilmez ama sonunda Kuzan kazanır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık