Formül burda. En fazla Asura'nın zaman sınırı var denir.Tek kılıç ile sağ kol yenen Asura ile yonkou devirir.
Bir şey uydurmaya ihtiyacım yok. Ayıp ettin gerçekten.İnanmıyorum tabi uydurma argumanlarla ana fikri destekliyon. Ana fikrinde de yanlissin zatende ona cevap vere vere bıktım. Birde sana vermiyim dedim.
Bak öyle dedin üzüldüm ya. Özür dilerim kusura bakma. Senin alaycı tavrına karşı yazmıştım.Bir şey uydurmaya ihtiyacım yok. Ayıp ettin gerçekten.
700 milyonluk adam o haliyle Jack performansı gösterdi.Geçti o tren.Uyan Mewto geldik.Çevir yanmasın dikkat etZoro çok güçlü olur o zaman.
Kata'nın ödülü Jack ile neredeyse aynıyken sağ kolcuk olmuyor mu?
Jack zaten yaralıydı. Kaç tane Sulong devirdi tek başına. Perospero bunu yapamazdı.700 milyonluk adam o haliyle Jack performansı gösterdi.Geçti o tren.Uyan Mewto geldik.Çevir yanmasın dikkat et
Bunu ben de söyleyecektim ama alacağım cevabı biliyorum. "Garp'ta kral haki olup olmadığı kesin değil."Bana göre İmparator-Amiral-Sağ Kol skalasındakş karakterler birbirinden tek yemez. Dünyanın en güçlü yumruğu Garp'ın yumruğu Marco'ya tek atamamış gerisi boş.
Peros da mangaldan gelmemişti.Kafasına kaç tonluk Queen'i yemişti dövüş öncesi,Neko'dan da sürpriz darbe alarak dövüşe başladı,Carrot+Wanda'ya karşı da öyle başladı.Mangaka Jack'i falan harcadı diye sıyrılamazsın gördüğümüz üzere 700 milyonlık adam Jack'e yakın seviye olarak.Cracker ise net olarak üstün Jack'ten.Jack zaten yaralıydı. Kaç tane Sulong devirdi tek başına. Perospero bunu yapamazdı.
Mangaka Jack'i çok kötü harcadı. Onu da işlemekle zaman kaybetmemek için.