nE ? Amiral mi oldu king woav...Herkesin deliler gibi power uplar aldığı arc'ta Zoro aldığı power uplar ile sağ kol seviyesinden yine sağ kol seviyesine çıkacak. Ama dur King, Amiral seviyesi çıktı.
nE ? Amiral mi oldu king woav...Herkesin deliler gibi power uplar aldığı arc'ta Zoro aldığı power uplar ile sağ kol seviyesinden yine sağ kol seviyesine çıkacak. Ama dur King, Amiral seviyesi çıktı.
İnanmak zorunda değilsin arkadaşım. Hadi balıkadam adası kısmını uydurmuş olayım. Yazının ana fikri o değildi zaten.Üşenmesem balıkadam arcına bakıcam kaç yılındaydı diye muhtemelen 2011 2012 falandır 4 sene üye olmadan okudun ha vay anasını helal olsun.
Bu seride gerçek kral kim, tozlu raflar ardında saklı... Kara Kral'a neden o ünvanı vermişler ? Adam gizliden kral, arka plandaki yer altı patronları gibi, taçsız kral Pele gibiDuruşları bile aynı valla...
Bir dakika yorum ciddi miydi ?One Piece [Renkli] - Bölüm: 0033 - Sayfa: 12 Oku | MangaDenizi
One Piece [Renkli] mangasının 0033. bölümünün 12. sayfasını okuyorsunuz. | MangaDenizimangadenizi.com
Sebebini açıklıyorum mantıklı cevap veren yokki. Alın manga sayfası. Tek kılıç ile yenemediği adamları üç kılıç ile tekliyor. Killer dövüşü de buna örnek...
Asura halisi ise üç kılıçlı halinden daha güçlü. Bu mantıkla tek kılıç ile sağ kol yenen adamı yonkou ile kıyaslanması neden abes olsun.
Kılıçlarını alır öyle yener o zaman deriz ki yonkou ile arasında ciddi fark var.
Neresi mantıksız onu söyle haklısın dicem.
İnanmıyorum tabi uydurma argumanlarla ana fikri destekliyon. Ana fikrinde de yanlissin zatende ona cevap vere vere bıktım. Birde sana vermiyim dedim.İnanmak zorunda değilsin arkadaşım. Hadi balıkadam adası kısmını uydurmuş olayım. Yazının ana fikri o değildi zaten.
Zoro çok güçlü olur o zaman.King tek kılıç ile yenilirse sağ kol seviyesi değil,sağ kolcuk olur yalnız
Aynen durum bu güzel özetlemişsin. Deseler ki Zoro en güçsüz sağ koldu, bunada eyvallah diyeceğim ama mevzu Zoro olduğunda güçsüzlüğün bahsi dahi açılamaz.Herkesin deliler gibi power uplar aldığı arc'ta Zoro aldığı power uplar ile sağ kol seviyesinden yine sağ kol seviyesine çıkacak. Ama dur King, Amiral seviyesi çıktı.