Bu trip değil ki. Asıl trip, "ben bu karakterden soğuyorum yaa" cümlesi değil mi ?
Sağol teşekkür ederim. Ben illa bana gıcıksın demiyorum ki. Kime gıcık oluyorsan onu engelle. Yani bu olay Zoro fanları diye etiketlediğin kesimi itham edecek kalbini kıracak duruma geliyorsa, senin sinirlerini zıplatacak duruma geliyorsa yap bunu. Yanlış bir şey yok bunda. Çok samimi söylüyorum düşüncelerini çok saçma bulduğum insanları engellemeseydim ban komasına girmiştim çoktan.
Benim gördüğüm durum şu. Bazı Luffy fanlarının Luffy'yle Zoro'nun kıyaslanmasına tahammül edemedikleri ve bu sebeple Zoro'yu gömecekleri ilk fırsatta mantıklı-mantıksız fark etmez, akıl dışı ya da saçma olup olmaması fark etmez gömmeye çalıştıkları ve bu sebeple çocukların bile düşmeyeceği kadar komik durumlara düşmeleri. Zoro fanları olan şeyleri yorumluyor bazı Luffy fanları olan şeyi bile kabul etmiyor. Yoruma açık şeyler tabi ki tartışılır ama yoruma açık olmayan şeyleri yazılıp çizilen şeyleri bile görmezden geliyorsan ya körsündür ya manga yorumlamayı bilmiyorsundur ya başka bir şeydir vs. Sonuç olarak çok basit mevzuların bile bazı Luffy fanlarınca komiklik derecesinde savunulmaya çalışması, savundukları şeyin aksi çıkınca ki bu 2*2=4 kadar net bir sonuç olduğu için her defasında Zoro fanları lehine bir durum ortaya çıkıyor... Ee bu sefer de Zoro fanları alay ediyor haklı olarak. Bunun dozu kaçıyor mudur bazen, kaçıyordur illa ki. Ama kusura bakma eleştirinin de bir namusu şerefi, yolu yordamı vardır. Sen eleştirini adabıyla, usulüyle yapmazsan sonra da Zoro fanları alay ediyorlar diye eleştirmiceksin..
Hee engellemek istemiyorsan da sinir sistemini buna göre ayarlaman lazım