Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden bu durum 1033 bölümlük seride bir ilk. Zoro ilk defa 2 kılıcından ayrı olarak dövüşe devam edecek. Burada çok farklı olaylar dönecek belli. Çarşı karışacak Rıza babaaa!

Mangaka burada 2 mesaj vermek istiyor olabilir.
  1. Eğer hakin çok güçlüyse 1 kılıçla da rakibini devirebilirsin.
  2. Zoro 1 kılıçla King'i yeniyorsa 3 kılıçla çok daha güçlü saldırılar yapabilir.
Bakalım Zoro diğer kılıçlarını tekrar eline alacak mı ? Kılıçlar adadan aşağı düşmüşse biraz zor ama King'in hayvanı gücü sayesinde oradan oraya uçan bir Zoro bir anda kendini kılıçlarının yanında da bulabilir.

Ek olarak arkadaşlar arc sonunun kılıç üçlüsü; Nidai-Enma-Wado. Seri sonu; Shodai-Enma-Wado.
Bundan sonra sadece Enma ile devam etse daha iyi olur bence.
 
Zoro kimle karsilassa peygamber herif alla alla ya. Adam Kingi kesemiyor ee Zoro bile kesemiyorsa en güçlü savunmadir. Ee Zoro bile zorlaniyorsa en güçlü sağ koldur. Ee zoro bile zorlanıyorsa ki Kaido kesen Zoro o zaman savunması Kaidodan bile güçlüdür. Zoro zaten Luffyden güçlü geldiği için. Katakuriyide yener. Arkadaş valla kafayı yicem eskiden bu düşünceler ban sebebiydi. Gördükçe demekki eskiden bir bildikleri varmış haklılarmış diyorum. :D
Eskiden olanların hepsi ağlayıp siteyi terk etti yanlız.
Zoro'yu güçlü görüyoruz diye biz de az ban yemedik yada aptalca kendi aralarında dalga geçerek hakaretler az edilmedi.

Yaşın belli bir yere gelmiştir ergence ve igrenç bir topluluğu da hak verme artık bir zahmet.
 
Ya hiç sevmiyorum şu Enma'dır zattoridir zuttiridir abi verecektin Wado Ichimonjiyi, fırlatıcaktın bir köşeye Enma'yı. Kuina'dan 2-3 flashback verecektin bu dünyadan göçüp gitmiş bir dostun anısına Kuina'yı andıran bir stille kesip biçeceksin Kingi. Arkadan basacaksın müziği iki üç flashbackte Shimotsuki patlıcaksın bir yandan Zoro theme çalıcak aman yarabbiiiiiii. O gazla atılan slash Elbaf'a doğru gider arcı tek başına bitirir.
 
Sağ kolların arasında amiral altı olan da var amiral olan da amiral üstü olan da(Ray, Zoro'yu saymıyorum). Seri sonunda bunu göreceksiniz. King'in tüm olayı gözüktükten sonra olay belli olacak. Çok değil maksimum 2 ay sonra bu değerlendirmeyi yaparız. Şu anki dövüş ısınma turlarının bitimiydi. King'de ileri gözlem hariç her özellik çıkabilir. Kral haki, meyve uyanışı, ileri silahlanma, ateş bazlı büyük alan saldırıları, kallavi kılıç teknikleri.. Görücez bakalım hangisi ya da hangileri çıkacak.
Kingin amiral patakladığı fılaşbekin gelmesi yakındır :a:.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık