Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaş 35 yolun yarısı tam ortasındayız hayatın.

Tamam Zoro tosbağa değilde, Luffy'nin yanında öyle kalıyor güzel kardeşim.:D Daha Zoro hareketi düşünmeden Katakuri geleceği görerek nasıl saldırılar yapacağını tespit edebilir ve o daha saldırıyı yaparken Katakuri açığını bulup oradan tekme tokat dalar. Zoro ne olduğunu anlayana kadar kendini iki seksen yerde bulur.

Hele bir King'i yensin geleceği kapasiteyi göreyim ona göre bir kez daha değerlendiririm.
Şok oldum kral 15 yaş varmış yav aramızda :hoo:
 
Yok daha neler, ya bunu kaç kez söylediğimi hatırlamıyorum ama King'in olayı tamamen Antik Zoan olması ve bunu uyandırması. Irktan gelen ateşi kontrol etme yeteneği de var. Belki vücudundaki kesikleri anında ateşiyle dağlıyor olabilir. Bu yüzden kostüm giyiyordur. Vücudunda bol miktarda kesik vardır ama gözükmemesi için tepeden tırnağa kendini kostüm içine sokmuştur. Çok uçmayın şu karaktere daha başka bir yeteneği çıkmayacak. Normal kanatlarını kullanamıyor galiba sırtında aksesuar gibi duruyor. Hoş gerçi kanadı olan hiçbir kimsenin uçtuğuna şahit olduğumu hatırlamıyorum. Skypie'de de kanatlı kimsilir vardı ama onlarda uçamıyordu yada Uruoge'nin uçtuğuna şahit olmadım.
Ejderha veya dinazordan fazlasıyım diye kendi dedi.
Tabi sırtında yanan ateşle alakalı olması muhtemel olan. Benim dediğim ise spoilerdan gelen her koşulda hayatta kalmasıyla alakalı. Tamamen alakasız da değil. Değişik tepkiler veriyorsun.
 
Son düzenleme:
Ejderha veya dinazordan fazlasıyım diye kendi dedi.
Tabi sırtında yanan ateşle alakalı olması muhtemel olan. Benim dediğim ise spoilerdan gelen her koşulda hayatta kalmasıyla alakalı. Tamamen yersiz de değil. Değişik tepkiler veriyorsun.
Tamam onu kendisi söyledi ama burada kast ettiği ateş gücü dışında ne olabilir ki? O kadar güçlü olsalardı zaten soykırıma uğramazlardı. Dünya hükümeti elinde nasıl bir güç barındırıyormuşta Lunarian'lıları yok edebilmiş. Dediğime çıkacak, Antik Zoan uyanışı sağlamıştır kendisi ve ateşiyle kendisini bir şekilde iyileştirmiş olabilir.

Değişik tepkiler mi?:bilmem:
 
Zoronun olayı Cavandish'in olayına benzedi... Kılıcı sal kendi kendine deşsin milleti Zoro... Oden nasıl bir adammış anlamış oldu artık bence...

O değilde, King kutsal ejderlere düşmansa ve Luffy'nin bunları yumrukladığını öğrense Zoro ile sohbet ederken ve sonrasında King yön değiştirse :D Ne harika olurdu... :gamyon:
 
Şuraya kadar dediğin doğru. Fakat sonrası için şöyle bir yorumlama getiricem. Kılıçların karakterleri var. Aynı seviyede iki kılıçtan biri agresif diğeri uysalsa bu kılıçlardan biri diğerinden çok güçlü diyemeyiz. Bunu Akainu-Aokiji olarak düşün. İkisi de amiral ama karakterler farklı. Akainu Aokiji'den çok güçlü diyemezsin ama. Tam olarak örneklendirmek gerekirse olay bu.
Peki uysal bir kılıcı kullanmaya çalışan güçsüz biri kullanamayıp bu kılıç lanetli diyecek mi yoksa bunun bir oşayı yok sıradan güçsüz bir kılıç mı diyecek?
 
Ama ortada ne çizik var ne de yara. Bak 1010. Bölümden itibaren istersen bir bak bakalım çizmeyi bir bölüm unutsun hadi iki bölüm unutsun. Bak ondan sonraki sayılara o çiziği bulursan bana da paylaşsana.
Mesajı şimdi gördüm…
@YonToryu sağolsun atmış resimleri ama sen neden resim istedin ki… gerek yoktu resime… Kaido’nun kendi ağzından beyanı var zaten. Bu “Yaranın izi kalacak” diye… :D
Zoro temalı bölümlerin ardından ara olmuyor. Oda'nın da çizdikçe çizesi geliyor. Kalanlar işlendiğinde bir dolu bir boş geçiyor. Hep Zoro çizse ara vermeyecek demek herif. @Mr.Bushido
Harbiden öyle skskskks

Oda Zoro’yu baya severek çiziyor gerçekten…

Şu çizim bile yeterli bunu anlamak için. Muhteşem çizmiş burada mesela… :D
 
Shusui nin enmadan güçlü olup olmadığının bu şekilde anlaşılması biraz mantıksız aslında çünkü enma hasara yönelik bir kılıç iken shusui ise savunma ve geri yansıtma dayali bir kılıçtı.
Brookun sözüne bakarak zoro yıkım sınıfı idi. Yani enma zoroya daha uygun hepsi bu.
Olabilir. Ama olay bu şekildeyse shusuiyi defans ve yansıtmaya daha uygun biri kullanırken üstün bir özelliğini çıkarması gerekiyor. Benim hatırladığım bir tek slashleri birleştirip tek slash göndermesi vardı.
 
Mesajı şimdi gördüm…
@YonToryu sağolsun atmış resimleri ama sen neden resim istedin ki… gerek yoktu resime… Kaido’nun kendi ağzından beyanı var zaten. Bu “Yaranın izi kalacak” diye… :D

Harbiden öyle skskskks

Oda Zoro’yu baya severek çiziyor gerçekten…

Şu çizim bile yeterli bunu anlamak için. Muhteşem çizmiş burada mesela… :D
Şundan dolayı istedim. Şimdi Oden'in açtığı da bir yara, kola atılan faça da bir yara. İzi kalacak yara faça gibi bir şeyse Oden seviyeye gelmesi için çok yol alması gerekecek. :D

Yine de sana saçma gelmiyor mu? Denjiro ve Kin'emon kılıcı köküne kadar soktu. Zoro'ysa sadece göğüse faça attı. Hangisinin hasarı fazla olmalı sence?:bilmem:

Oda'yı bir bıçaklamak bir de göğsüne kesik atmak gerek hangisi daha fazla acıtıyormuş ondan sonra sormak lazım.:ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık