Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King TL karşısındaki dolar gibi her bölüm değerleniyor şimdi de eşsiz bir tür olduğu dünya yıkılsa buna bir şey olmayacağı ortaya çıktı.Zoro'nun haki şovundan sonra King sen kral mı olmak istiyorsun deyince aklıma kara kral geldi.Wano arc sonrası kara kral Zoro olsa yakışırdı ama lakabı maalesef aldı başka bir korsan kralın sağ kolu.
 
Anladığım kadarıyla enma oden onu kullandığı için güçlü oldu değil, o hrp güçlüydü ve sadece odenin yeteneği onu kullanmaya yetiyordu. Bu sayıyla birlikte kılıçların güçleri ve hatta güç seviyeleri olduğu netleşmiş oldu (spoiler doğruysa). Ayrıca shisuiyi kullanabilen zoronun enmayı kullanamaması enmanın shisuiden daha güçlü bir kılıç olduğunu gösteriyor. Hem de shisuiyi kullanan zoronun seviyesi ile şu an enmayı kullanamayan zoronun seviyesi arasındaki farkı düşünürsek enma shisuiden baya güçlü bir kılıç muhtemelen. Dolayısıyla enma power up değil görüşü yanlışlanmış oldu.
Ryuma çok çok güçlü olmayan bir kılıç ile kılıç tanrısı olmuş. Kendisine duyduğum saygı arttı. Eğer o zamanlar da güç seviyeleri şimdiki gibiyse mihawkdan daha güçlü çıkacaktır. Mihawkın elinde enmadan da daha güçlü bir kılıç var.
Şuraya kadar dediğin doğru. Fakat sonrası için şöyle bir yorumlama getiricem. Kılıçların karakterleri var. Aynı seviyede iki kılıçtan biri agresif diğeri uysalsa bu kılıçlardan biri diğerinden çok güçlü diyemeyiz. Bunu Akainu-Aokiji olarak düşün. İkisi de amiral ama karakterler farklı. Akainu Aokiji'den çok güçlü diyemezsin ama. Tam olarak örneklendirmek gerekirse olay bu.
 
Seriye de bu ruh olayları iyice dadandı ya. Yok meyvelerin ruhu yok kılıçların ruhu. Sabonun herşeyin ruhu vardır deyimi falan. Bakalım bu ruh işi nereye bağlanıcak. İnş kötü çıkmaz. Ama beklentim düşük.
 
Zoro'nun yanında den den mushi olması ve Sanji'nin Queen hakkında bir şeyler öğrenmesi hiç hoşuma gitmiyor. Sanji King'in zayıf noktasını öğrenip Zoro'yu aradığında Zoro'nun yapmasını istediğim şey o den den mushi'yi kırması olurdu.

Bu arada umarım Sandai Kitetsu denize düşmüştür. Wado bulunacak zaten o Allah'ın emri. Nidai Kitetsu'yu boş yere arc sonuna saklamadı Oda.
 
Zoro seri sonu sağ kol üstü olur diyodum.Oda'nın planlarını da görmüş oluyoruz seri sonuyla ilgili.Seri zirvesine oynayacak karakterlerden birine evriliyor iyice
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık