King de daha önce Zoro gibi bir adamla karşılaşmadı o yüzden gaç dedim çünkü bir daha kimseyle karşılaşamayabilir hahahahaKing'de daha ne numaralar var.Öyle Kral haki göstermekle olmaz.Zoro böyle bı adamla daha önce hiç karşılaşmadı.
King de daha önce Zoro gibi bir adamla karşılaşmadı o yüzden gaç dedim çünkü bir daha kimseyle karşılaşamayabilir hahahahaKing'de daha ne numaralar var.Öyle Kral haki göstermekle olmaz.Zoro böyle bı adamla daha önce hiç karşılaşmadı.
Bence çoğunluk law'a hak ettiğini veriyor, çoğunluğun haksızlık yaptığını sen iddia ediyorsun bence ?Anla halimden anla. Law ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor.
Övülmesi gereken bölümde gömüldüğünü görünce anladım. O gün bile savunmak zorunda kaldım ya @RedTeroR en son acıyordu halime.Bence çoğunluk law'a hak ettiğini veriyor, çoğunluğun haksızlık yaptığını sen iddia ediyorsun bence ?
Saydığım sebeplerden ötürü enma farklı gösterildi. Buna wado da eklenir shusui de gösterilecek kılıçlarda. Bu zamana kadar ileri kılıç ustaları teknik yaptı kılıcın gücüne değinen yoktu. Normal yani..Enma net farklı gösterildi yahu nasıl gösterilmiyor ? Bundan sonra göreceğimiz tüm kılıçlar bu tarz olacak büyük ihtimal.
İlk akla gelenler Shiryu ve Mihawk'ın kılıçları.
Mihawk'ı aklına getirsin tek kılıç stiliyle işi bitirir.Aşura'yı kullanamicak zoro kılıcları gittiyse, umarım oda yeni güzel bi teknik gösterir bunun üzerinden.