Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride lunarlıların iki kere bahsi geçti ikisinde de Queen Sanjiyle konuşurken söyledi, sanjinin bacağını nasıl yaktığını da hâlâ bilmiyoruz, Queen her türlü dünya koşuluna dayanabildiklerini söyledi demek oluyor ki genleri farklı, sanjinin genom projesinde başarısız olunduğunu biliyoruz

Kalıtım bilmediğim için devam edemiyorum sanji melez lunarlı mıdır teorime
Katılıyorum, muhtemelen King'in ırkının genleri var. Sanji'nin okama adasındaki adaptasyonu da "her koşulda hayatta kalabilme" yeteneğinin büyük bir göstergesi bence.

Bknz:
 
Zoro bu canavar kingi tek kılıçla yenerse esas şov o zaman olur. 3 kılıçla dalsa neler yapar :D

Tatsumaki yapamayacak.
Onigiri yok.
Sanzen sekai yok.
Asura yok.
Tora gari yok.

Acaba tek kılıçla yukarıdakiler kadar güçlü saldırı çıkarabilir mi kral haki ekleyerek? Ulan zoro gene handikaplı konuma düştü. Rakibi kesilmiyor 2 kılıcı eksik :D
Belki tek kılıçlı aşura yapar. 3 tane olmuş olur.
 
Queen ne diye bir anda bahsetmeye başlıyor King'ten acaba. Durup dururken King'i anlatması saçma olur. Herhalde yediği tekmeden sonra Sanji'nin alevlere yine vurgu yapılıyor. Görmediğimiz birkaç panel daha olacağını düşünüyorum Sanji tarafıyla ilgili.
 
Yanlış okumadıysam lanetli kılıç diye bir şey yokmuş. İradeli kılıçlara söz geçiremeyen kılıç ustaları onlardan korktukları için lanetli kılıç ismini vermişler. Durum cidden böyleyse baya ilginçleşti mevzu.
Durum cidden buysa sandai ,nidai, shodai hep lanetli deniliyordu onlardanda enma gibi bi özellik çıkacak gibi hadi hayırlısı.
 
Görseller her şeyi belli edecektir diye düşünüyorum. Çok uçuyor bazı arkadaşlar.:D

Kata ile Luffy havada kral haki carpıştırıyordular. Ortamdaki gerilimden taş catliyordu millet bayılıyordu.

Zoro ile King daha koka carpıştırmadı. Spoilerdaki kral haki anlatımı ile yorumlarda anlatılanlar arasında dünya fark var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık