Şimdi Oden bunu yaparken herif macerasını bitirmiş köyüne dönmüştü. Yani baya yüksek seviyedeydi güç olarak. Kral hakiyi de bilinçli kullanıyordu adam kendini bulmuştu yani güç olarak. Zoro daha yeni yeni öğreniyor. Bu bölümde mesela öğreneceği belli oldu…
Burada ki olaya gelirsek de… 9 Kın varını yoğunu verdi. Kestiler, deldiler ama ne yaparlarsa yapsınlar… Yara bırakacak kadar büyük hasar veremediler… ve hatta yanlış hatırlamıyorsam Oden’in açtığı yaraya saldırıp tekrar o yarayı açmak istediler o da olmadı. Bunun sebebini de ben kral hakiye bağlıyorum. Kral hakileri olmadığı için yapamadılar yani. Zoro da o saldırıya kral haki eklediği için yara bırakabildi.
Bir de Zoro o yarayı açarken bitik haldeydi. Herifin vücüdunda ki tüm kemikler kırılmış ve o halde hala Prometheus’u kesip efor sarf ediyordu. O halde Ashura yapıp Kaido’ya bu yarayı vermesi büyük meziyet aslında. O yaranın ufak olması ya da etkisinin bu kadar az olmasının sebebi… Zoro’nun bitik hali. Yoksa Zaten saldırıdan sonra Zoro kendi de söylüyor… daha fazlasını bekliyordum diye.
“Hangisine kral haki eklediğinize bağlı” der sanırım sksksksk