Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun h.haki kullanma seviyesine göre gücü hakkında yorum yaparız şimdi biz gaza geldik veriyoruz gazı ama şunu demekte sakınca görmüyorum Yamato'nun üstüne çıktığı düşünebiliriz.
 
Ama İşte inkar edip denildi kral hakisi yok… bizde şaka ile karışık takıldık. Bir de Zoro da kral hakisi dediğin gibi çatıda çıktı zaten…. Bizim sevindiğimiz o değildi. İnsanlar Zoro’nun da kral haki konusunda bilinçli kullanıma geçip saldırılarına isteyerek eklemeye başlayacağına dair bir şey gördü ve ona sevindik aslında.

Güç seviyesi olayına gelince… uzun zamandır güç dengelerini Oda’nın kafa yapısına göre yorumluyordum… manga da mantık kalmadığını ve Oda’nın karakterlere verdiği intiba ve değere bakmamız gerektiğini yazdım son dönemlerde hep. O yüzden Zoro konusunda yanılmamış olduk. He mesela Luffy ile beraber Kaido’ya dalacak dedim orada da yanıldım ve kabul ettim yanıldığımı.

Bir şeyin havasını attığım yok. Neden hava atayım…? 3-4 kere görmenin sebebi o yorumu… benimde bilmem kaç kere Zoro fanları böyle böyle yorumlarını görmem. Bende onlara hitaben öyle yazıyorum. Yıllardır laf edildi ve Zoro anca Who is Who alır denildi… sonra bizim dediğimiz çıktı ama hala Zoro fanları muhabbeti devam edince bende böyle böyle diyodunu iz ne oldu şimdi diyerekten yazıyorum. Yoksa bununla sürekli neden hava atayım işsiz miyim ben…?

Ayrıca yine söyleyeyim… yorumlar sana yanlış ve saçma ve abartı gelebilir olabilir yani. Ama düzgünce ifade etsen bunu… kimse bir şey demeyecek zaten.
Adam bana ergen demiş sinirlenince tabikide ağır yorum yapmışım neyse ya. Çok uzamasın artık konu kendimi tekrar etmek istemiyorum. Ama fan savaşları bence bölüm yorumlarının keyfini kaçırıyor. Neyse yapacak bir şey yok demekki ortak payda da buluşmak zor.
 
Ciddi ciddi Luffy'nin meyvesiz halinin sağ kolu orta zorlukla yener yorumu sana göre aşırı fanlık veya absürt bir yorum mu ? Sen forumda absürt yorum görmemişsin kusurs bakma. Mesela bir soru sorayım 2 sağ kol kesin olarak bir İmparatoru yener diyebilir misin ? Ben diyemem heh Luffy arc sonu o lige giriş yapacak işte. Base halinde gök yardı absürt bulduğun yoruma bak. Ben mesela o yorumu yapanlarla aynı düşünmüyorum ama saçma bir yorum olduğunu da sanmıyorum
Kusura bakma ama meyvesini kullanmadan tuvalete bile gitmeyen Luffy'nin meyve kullanmadan, dayanıklılığı Queen'den az olan King'e tek atacağını düşünüyor arkadaş. Bu, aşırı fan yorumu değilse Zorocuların yorumları niye toksik yorum oluyor ?
 
Son düzenleme:
Kusura bakma ama meyvesini kullanmadan tuvalete bile gitmeyen Luffy'nin meyve kullanmadan bir sağ kola tek atacağını düşünüyor arkadaş. Kaido'yu yendikten sonra da değil... Bu, aşırı fan yorumu değilse Zorocuların yorumları niye toksik yorum oluyor ?
Algı yapma. Eğer Queen King'den dayanıklıysa ve Queen'de Big Mom'ın normal yumruğundan 2 yediğine göre King, kral haki kullanan Luffy'den tek yer dedim.
 
Adam bana ergen demiş sinirlenince tabikide ağır yorum yapmışım neyse ya. Çok uzamasın artık konu kendimi tekrar etmek istemiyorum. Ama fan savaşları bence bölüm yorumlarının keyfini kaçırıyor. Neyse yapacak bir şey yok demekki ortak payda da buluşmak zor.
Ben onu görmedim bu arada. Keşke aranızda çözseydiniz. Fan savaşları artık bu forumun olayı yapacak bir şey yok. Manga kötü ilerlemeye başlayınca iş buna döndü. Eğer bu olmasaydı çok yorum atılmazdı foruma herhalde. He ben fan savaşlarını eğlenceli şekilde yapıldığı sürece seviyorum o ayrı.
Ortak payda da buluşulur reyiz neden buluşulmasın. Sadece ben ortada Zoro fanları ile ilgili bir algı olduğunu düşünüyorum ve bunu doğru bulmuyorum. Neyse artık.
 
Pica yc3 hatta çoğu yenemez.King yc1 hatta Kuzan seviyesi,yakında Shiryu Ray pardon Roger seviyesi,Mihawk imparator değil kk+ seviyesi.
 
O değilde… Şimdi bizim oğlan sadece tek kılıçla(Enma) ile kalıyorsa… tüm gücünü ona verecek demektir bu. Ve böylece odak noktası tek kılıç olunca karartacak sanırım kılıcı. Bir de kral hakisini eklemeye de göz kırpıldı… diyorum ki acaba şöyle bir şey görür müyüz bizim oğlandan…? :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık