Bunlarin bazılarını bana yazmışın. Ondan cevap vercem. Zoroda kral haki yok demek zaten mangayi inkar etmektir. Çünkü mangada daha önceden kanıtlandı. Öncesi için diyenler beklememis olabilir seride herkesin beklentisi çıkıyor. Ölümüne tutturuyoz gibi bir durum yok. Bende Zoronun çatıda iş yapamayacağını düşünüyordum. Ki mantıklı insan düşüncesi budur. Luffy tek yemiş. Kaidonun normalde oraya gelen herkesi tekleyip göndermesi gerekir ama öyle olmadı. Law ve Kidd yonko ile kapışıyorlar. Law daha doffye meydan okuyamiyordu. Bu arc power uplar acayip dağıtıldı önüne gelene. Bunu kimse beklemiyordu. Hani bunu bilmiş olmanız. Güç seviyesi kestiriminden değil zoroyu aşırı sevmenizden dolayı güç beklentinizin yüksek olması. Tamamen bundan. Bu durumunda ikide bir de gelip burda havasını atiyon. Herhalde bunu 3. 4. okuyuşum senden.
Zorocularin adının çıkmasının çok mantıklı sebebleri var yıllar içinde bu ön yargıları olusturanlar gerçekten aşırı Zorocular. Ki benim gördüğüm kadarıyla hala daha Luffycilerden daha çoklar ve daha yanlış düşünüyorlar.
Zoroda kral haki yok diyorsa adamlar çıktığı halde mangayi inkar ediyordur. Ayni aşırı haterlik onun içinde geçerlidir. Adamda olduğunu Kaido söylemiş zaten.
Valla benim gördüğüm Zorocular Luffyci ve Sanjicilerden çok. Zaten sanjici diye bir grup bile yok benc 3 5 kişiler.
Ama İşte inkar edip denildi kral hakisi yok… bizde şaka ile karışık takıldık. Bir de Zoro da kral hakisi dediğin gibi çatıda çıktı zaten…. Bizim sevindiğimiz o değildi. İnsanlar Zoro’nun da kral haki konusunda bilinçli kullanıma geçip saldırılarına isteyerek eklemeye başlayacağına dair bir şey gördü ve ona sevindik aslında.
Güç seviyesi olayına gelince… uzun zamandır güç dengelerini Oda’nın kafa yapısına göre yorumluyordum… manga da mantık kalmadığını ve Oda’nın karakterlere verdiği intiba ve değere bakmamız gerektiğini yazdım son dönemlerde hep. O yüzden Zoro konusunda yanılmamış olduk. He mesela Luffy ile beraber Kaido’ya dalacak dedim orada da yanıldım ve kabul ettim yanıldığımı.
Bir şeyin havasını attığım yok. Neden hava atayım…? 3-4 kere görmenin sebebi o yorumu… benimde bilmem kaç kere Zoro fanları böyle böyle yorumlarını görmem. Bende onlara hitaben öyle yazıyorum. Yıllardır laf edildi ve Zoro anca Who is Who alır denildi… sonra bizim dediğimiz çıktı ama hala Zoro fanları muhabbeti devam edince bende böyle böyle diyodunu iz ne oldu şimdi diyerekten yazıyorum. Yoksa bununla sürekli neden hava atayım işsiz miyim ben…?
Ayrıca yine söyleyeyim… yorumlar sana yanlış ve saçma ve abartı gelebilir olabilir yani. Ama düzgünce ifade etsen bunu… kimse bir şey demeyecek zaten.