Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bu yüzden bunun bir kısmı güçten kaynaklanmasa da çok fazla fark olduğundan ve konum olarak da denk olduklarından King daha güçlü.
Mf sonrası Luffy'nin ödülü güncel Jinbe'den 38 milyon azdı. Tehlike hiç de az etkilemiyor. Güncel Jinbe acaba kaç tane zaman atlaması öncesi Luffy alır?
 
Merakla bekliyorum King'e odaklanılan bölümlerin gelmesini güzel bir hikaye çıkacak arkasından. Şu Queen dövüşü bitse keşke bir an önce baydı artık.
Queen olayının bir esprisi kalmadı.Vegapunk kısımları ilgi çekici okey ama King’deki hikaye daha büyük
En kafadan o maskenin altından ne çıkacak merak ediyorum.Irkı,soykırım hikayeleri merak uyandırıyo.Dövüştür falan ne olur bilemem ama hikayesini sevecekmişim gibi geliyor
 
King fiziksel olarak zaten zorodan güçlü. Dev gibi üstelik zoan kullanıcısı bu gayet normal. Tekmeyle gemi uçuruyor. Zoro tekme atarak bir gemiyi uçuramaz. Fakat aralarında öyle ahım şahım bir ezici güç yok. Kingin yumruğunu ağzındaki kılıçla durduruyor. İnsan hali zoro ile kafa kafaya aynı güçte denebilir.


Zoronun uçtuğu saldırı ise kingin meyve açıkken attığı slash ile ilgili. Fiziksel olarak gidip vurduğu bir darbe değil. Bildiğin teknik. Ardından king uçarak gelip vuruyor. Zoro ise tora gari ile karşılık veriyor. Kafa kafaya bir çarpışma, fakat zoro uçma gücüne sahip değil ve durduğu yerde zıplayarak vuruyor. King ise uçup hızlanarak geliyor ve uçmaya devam ediyor. Zoroyu itmesi normal değil mi?

Aşağıdaki sahende ise uçarak gelen aynı king üstelik full zoan haliyle ve önceden ateş ederek geliyor zoroya çarpıyor ama geri itemiyor. Neden? Çünkü zoronun ayakları yerde. Ve zoro fizik gücü ile yönünü değiştiriyor kingin. Öyle aralarında ahım şahım bir fiziksel güç farkı yok. Ama kingin meyvesi açıkken fiziksel gücünün ve saldırılarının artışı bir gerçek ve bu zoroyu zorluyor bu da bir gerçek. Ama öyle ortada ezici bir şey yok.


Senin mantığınla hareket edersek küçücük slashta geriye giden fuji, 1080p yese adayı turlar. Ama bu zoroyu fiziksel güçte fujinin önüne koymaz. Aşağıda gördüğümüz üzere fuji slashı fark ediyor ve o kısa sürede bloklamak zorunda kalıyor. Karşı saldırı yapacak fırsatı yok. Zoronun da durumu aynı. Bir anda üstüne gelen slash var ve bloklamak zorunda kalıyor. O da fuji gibi geriye püskürtülüyor. Zoro da 1080p atsa bir anda fujiye, fuji de ada turuna çıkarmış. Ama bu fujiden daha yüksek fizik gücü anlamına gelmez.



Kingin zoroya attığı slash aşırı sinirlenip ciddileştiği anda attığı bir slash. O kadar uzağa itmesi normal. Ver fırsatı zoroya fuji de ada turuna çıksın.
Öyle bir anlatmışsın ki king sağ kol değil (uçan altılı üyesi) zoroda yonko ayarı gibi . Yapma dostum tamam zoro kazanıcak bu vs yi evet ama şimdiye kadar ki güçlü rakipleri karşısında bire birde hep zor duruma düşen zoro ve olması gerekende o power uplarınn işlenmesi için (ki pica bana göre bire birde değilde kitle imhada güçlü bir karakter) kingi kolayca alıcakmış hatta şuan bile üstünmüş gibi .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık