Sihirsiz tek kılıçla zirveye çıkan kılıç kralı Ryuma söylüyorsa doğrudur.3 kılıç = 3 meyve
Zoro = Teach
Hayırlı olsun.
Zoro anca öyle Ryuma'ya denk olabiliyor.Sihirsiz tek kılıçla zirveye çıkan kılıç kralı Ryuma söylüyorsa doğrudur.
Bana bak, saçma sapan konuşup canımı sıkma benim.Enma Hyorinin sazını duyunca ısınmaya başlamış, arkadaşlar sihirli alev kılıcı yolda. Bu arada Enmayla birlikte onu savunan Smokerında suyu ısınıyor.
Aynen o yüzden 20 yıl ölü hali ile ödülünün pasif olmasına rağmen 500m fark koymuş rakibine. Ben ödülden güç çıkarımı yapmıyorum zaten yapan adamlara soruyorum bu fark niye böyle diye.Dünyanın en güçlü adamı olamayacak bir güçte roger. Fark bu kadar işte.
Ödüle yıl bazında bakmak hayatının en büyük hatası olur. O toplara hiç girme. Girersen çıkamazsın çünkü.Aynen o yüzden 20 yıl ölü hali ile ödülünün pasif olmasına rağmen 500m fark koymuş rakibine.
Şu an çıkamadım bak çıkamıyorum ödül falan umurumda değil zaten olsaydı çoktan sizin aleyhinize işlerdi olaylar.Ödüle yıl bazında bakmak hayatının en büyük hatası olur. O toplara hiç girme. Girersen çıkamazsın çünkü.
Hee yazdıklarından yıl bazında değerlendiriyorsun gibime geldi de o yüzden O işler yıla mıla bakmıyor yani o kesin. Yıla baksaydı bırak aleyhimize olmayı lehimize bile olurdu. Roger tozunu yutardı Wb'nin.Şu an çıkamadım bak çıkamıyorum ödül falan umurumda değil zaten olsaydı çoktan sizin aleylehinize işlerdi olaylar.
King vs Zoro olduğu için King daha güçlü olmasın. Zoro King'i yeneceği için dolaylı olarak Katakuri'den de güçlü olacak hem de Kata ile hiç karşılaşmadanİşte bu yüzden bunun bir kısmı güçten kaynaklanmasa da çok fazla fark olduğundan ve konum olarak da denk olduklarından King daha güçlü.
Erken konuşmayalım derim bende. Zoro tartışmalı bir zafer kazanacak diye düşünüyorum ama fanları her türlü savunacaktır onun kaçarı yok.Zoro kılıcını göğe aldırıp kelamını söylemişse üstüne soğuk su için arkadaşlar.