Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King Zoro'ya net bir şekilde üstünlük kurdu bunu göremeyecek ne var anlamıyorum doğrusu. Zoro'nun ciddi manada zorlandığı ilk rakip oldu zaman atlaması sonrası.
 
King kata gibi adamların zoro ve luffy'ye fiziksel gücte üstün gelmeleri gayet normal ortada net bi kütle farkı var king kata zoro ve luffy'nin 3-4 katı ağrlıkları 7-8 katı ki adamlar yc1 luffy şuan kaido'ile kafa kafaya carpışıyor ama yine kata veya kinge fiziksel gücte üstünlük kuramaz.
 
King, Zoro'yu fiziksel gücüyle ezmiş, metrelerde uçurmuş, hem de iki kere. Ishho altı üstü iki adım geriye gitti diye onu mu örnek veriyorsun gerçekten?
King fiziksel olarak zaten zorodan güçlü. Dev gibi üstelik zoan kullanıcısı bu gayet normal. Tekmeyle gemi uçuruyor. Zoro tekme atarak bir gemiyi uçuramaz. Fakat aralarında öyle ahım şahım bir ezici güç yok. Kingin yumruğunu ağzındaki kılıçla durduruyor. İnsan hali zoro ile kafa kafaya aynı güçte denebilir.


Zoronun uçtuğu saldırı ise kingin meyve açıkken attığı slash ile ilgili. Fiziksel olarak gidip vurduğu bir darbe değil. Bildiğin teknik. Ardından king uçarak gelip vuruyor. Zoro ise tora gari ile karşılık veriyor. Kafa kafaya bir çarpışma, fakat zoro uçma gücüne sahip değil ve durduğu yerde zıplayarak vuruyor. King ise uçup hızlanarak geliyor ve uçmaya devam ediyor. Zoroyu itmesi normal değil mi?

Aşağıdaki sahende ise uçarak gelen aynı king üstelik full zoan haliyle ve önceden ateş ederek geliyor zoroya çarpıyor ama geri itemiyor. Neden? Çünkü zoronun ayakları yerde. Ve zoro fizik gücü ile yönünü değiştiriyor kingin. Öyle aralarında ahım şahım bir fiziksel güç farkı yok. Ama kingin meyvesi açıkken fiziksel gücünün ve saldırılarının artışı bir gerçek ve bu zoroyu zorluyor bu da bir gerçek. Ama öyle ortada ezici bir şey yok.


Senin mantığınla hareket edersek küçücük slashta geriye giden fuji, 1080p yese adayı turlar. Ama bu zoroyu fiziksel güçte fujinin önüne koymaz. Aşağıda gördüğümüz üzere fuji slashı fark ediyor ve o kısa sürede bloklamak zorunda kalıyor. Karşı saldırı yapacak fırsatı yok. Zoronun da durumu aynı. Bir anda üstüne gelen slash var ve bloklamak zorunda kalıyor. O da fuji gibi geriye püskürtülüyor. Zoro da 1080p atsa bir anda fujiye, fuji de ada turuna çıkarmış. Ama bu fujiden daha yüksek fizik gücü anlamına gelmez.



Kingin zoroya attığı slash aşırı sinirlenip ciddileştiği anda attığı bir slash. O kadar uzağa itmesi normal. Ver fırsatı zoroya fuji de ada turuna çıksın.
 
Hazan Suyu, Ryuma'nın mezarına koyulmuş, o saatten sonra "kılıcımı geri verin" diye olay çıkarmaz Zoro. Aldığı kılıç, ki bana göre Hazan Suyu daha iyi bir kılıç Enma'dan, verdiği kadar iyi olunca sorun etmiyor.
Biz de onu diyoruz. Zoro kafasında bu kılıç Shusui'nin yerine geçer diye düşündüğü için kabul etti. Bana göre ise kararınca en iyi 12'liğe yükselebilme potansiyeli ve de bariz farklı özelliklere sahip olması nedeniyle Enma daha önde bir kılıç. Shusui'den öyle pek özellik görmedik. Big Mom ve Kaido bile Enma'ya bir çok kere dikkat çekti. Bu bölümün ismi yine Enma'ya referans. Bu kadar şey varken Shusui demek de eldeki veriye ters.

Ayrıca Zoro'nun bu kılıca alışınca bir o kadar daha güçlenmiş olacağım sözü var.
 
Enma Oden'in kılıcı da HazanSuyu boş bir adamın kılıcı mıydı ? Enmanın verdiği tepki efendisi tarafından Zoroya verilmeyisindendir.
Kaido, Ryumanın karşısına çıksaydı HazanSuyu da onu yaralayan değil öldüren kılıç diye adlandırılacaktı. Ryuma yenilgi sonrası emaneti teslim ettiği için HazanSuyu Enma ile aynı tepkiyi vermemiştir. Enma bir power up bile degil benim gözümde önemli olan Zoro
zaten kılıçları önemli yapanlar kullanıcıları.
 
Kinemon kaç kere ona durumu anlattı. Takmadı adam. Hiyori söyleyince mi önemli oldu?

@Smoker

Yerine geçemeyecek bir kılıç ile takas edecek olsa Kinemon ona söylediğinde de yapardı. Kılıçtan bol ne var. Sahneyi attım adam sert bir şekilde çıkışıyor. Hiyori vereceği kılıcı yağlayıp ballayıp anlatana kadar da pek takmıyor. Kılıcın Wano'nun hazinesi olduğunu Kinemon'dan duydu zaten. Ona saydı duyduğu için geri verecek olsa o zaman verirdi.

Zoro'yu da hepten melek yaptınız yahu.:(
Kinemon yerine kılıç vericem demedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık