Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro kahin sanırım Enma'nın daha güçlü bir kılıç olduğunu görmeden anlayabiliyor.
Kahinlikle alakası yok, kendisine söyleniyor. Zoro her zaman kılıçlarını özel olarak seçti. Kılıcı verme olayını da Kaido'yu kesen kılıçla takas mevzusundan sonra kabul etti. Yani Zoro kılıç değiştirmeye hevesli değildi ama zaten özel bir kılıç alacağı için Wano trajedisi ve Hiyori'nin ricasından ötürü kabul ett. Yoksa bomboş bir kılıca karşı veririm anlamı yok orda.
 
Ben Zoro fanı değilim, ama kaç zamandır King'i övüyorum. Çünkü adam övgüyü hak ediyor. Zoro'ya yenilmeyeceğini, berabere kalacaklarını düşünüyorum.
King'i senin övdüğünü görmek mutlu ediyor beni. Çok hakkı yendi bence karakterin. Bende berabere kalacaklarını düşünüyorum bu sefer farklı bir şeyler olmalı, Zoro net bir zafer alırsa eğreti duracak.
 
Zoro Mr.1'den güçlü değildi, öyle ki fiziksel olarak bile şöyle şeyler çizdi Mangaka o vakitler.



Bununla beraber Zoro bu vs sonrası 60 M ödül alıyor. Öyle ki sadece o vs için de değil ödül avcılarını yendiği için de veriliyor.
Daz'ın ise sonradan ödülünü öğrendik ki 75 M imiş eskiden...

Diğer noktada ise dediğin gibi Pica'yı doğrudan hemen kesebilecek yetenekteydi ama ulaşamıyordu. Ulaşınca ise kesti...
King de ise şuan gücü yetmiyor bir şeyler arıyor bu noktada.
İlk başta Zoro üstündü o paneller de var atamam ama hatırlarsın bence. Bir kaç saldırı yedirdi ve kesemedi. Kesemedikçe afalladı ve üstünlüğü kaybetti. Kesebilse tek atmasa bile yaralayacağı için Mr1 güçten düşecekti ve Zoro kolay yenecekti. Eksiği fiziksel güç değildi orada.
 
King'i senin övdüğünü görmek mutlu ediyor beni. Çok hakkı yendi bence karakterin. Bende berabere kalacaklarını düşünüyorum bu sefer farklı bir şeyler olmalı, Zoro net bir zafer alırsa eğreti duracak.
Üzgünüm ama net olarak Zoro kazanacak. Denk güçleri olsa bile King Hasır şapkalı olmadığı için ufak bir farkla da olsa kaybettirilir.
 
Yav az insaf Smoker Zoro kılıcı eline aldığı an eli ip gibi kalmış sen hala kılıç Zoronun normalde basamıyacağı hakiyi çekmiyor diyorsun, Zoro kendi diyor Enmanın gücünü kullanmalım diye ve saldırıdan sonra nefes nefese kalıyor. Çok taraflı buldum bu konuda seni.

Sanjinin genlerini kostümün aktif hale getirdiğine dair kesin bir delil yok hem zaman atlamasından sonra Sanjinin vücudunun gücünden bahsedilerek onun bu gen uyanışına eninde sonunda geleceğini görüyoruz ve suitin en fazla bu uyanışı hızlandırdığını söyleyebiliriz. Sanjinin babası vücuduna genmi koymuş ciddimisin sen? Kimin vücudu babasının geninden oluşmuyor bunda Sanjinin suçu ne, exoskeletonun antremanla oluşacağını WCIda görsellerle mangaka bize anlatmışken senin hala sanki Sanji suitle bi anda meyve yrmiş gibi davranman karaktere karşı tarflı dağrandığına düşünmeye itiyor beni.

Smoker anlıyorum Sanjiyi pek sevmiyorsun ama lütfen objektif olalım. ?
Geni veren Judge, genlerin uyanmasını sağlayan kostümü yapan Judge, ama Sanji'nin güçleri doğuştan geliyordu. Adam açık kostümü giydiğimden beridir kendimi tuhaf hissediyorum demiş, ondan öncesinde bunu gösteren hiçbir şey yok.

Sen objektif olmanın kelime anlamını bile bilmiyorsundur. Önce onun sözlük anlamını öğren, sonra karakterlere laf sokarak tartışmaya girmemeyi kavra, ondan sonra karşıma gel.
 
Ben lastik koklamadım hiç hep ayığım. :D King>Kata bu gerçeği kabullenirsen ne demek istediğimi anlarsın.Zoro’nun karşısında Wcı Luffy kadar güçlü bir rakip var aşağı yukarı.Sadece potansiyeli Luffy kadar değil.O yüzden dövüş içinde vites arttıramaz King sadece.Sürpriz yapamaz yani.
İşte gerçekleri görebilen birisi. King hiçte hafife alınmayacak güçte bir karakter ve hala Kata'dan geri olduğunu düşünenler var şaka gibi.
 
Kinemon kaç kere ona durumu anlattı. Takmadı adam. Hiyori söyleyince mi önemli oldu?

@Smoker

Yerine geçemeyecek bir kılıç ile takas edecek olsa Kinemon ona söylediğinde de yapardı. Kılıçtan bol ne var. Sahneyi attım adam sert bir şekilde çıkışıyor. Hiyori vereceği kılıcı yağlayıp ballayıp anlatana kadar da pek takmıyor. Kılıcın Wano'nun hazinesi olduğunu Kinemon'dan duydu zaten. Ona saydı duyduğu için geri verecek olsa o zaman verirdi.

Zoro'yu da hepten melek yaptınız yahu.:(
Değerinde bir şey almasını kabul etmesine bir şey demem, ama kılıcın üstün süper özellikleri var diye aldı demenizi kabul etmem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık