Bölüm güzel ama ilk gelen spoiler'a ek olarak neredeyse hiçbir önemli detay yoktu.
Drake ve Apoo CP0'yu tutabilecek gibi durmuyor ama Marco, Big Mom ile olan vs'ye müdahil olursa daha iyi olur. Izou henüz bir işe yaramadı. O tarafa gitsin.
Fuga, sen ne tatlı şeysin öyle
Tek bir sahnede, hayal meyal gözüküyor olsa da Momonosuke'yi görmek keyfimi kaçırdı.
King'in suratı komik. Karizması çizildi tarzında yorumlar yapılmış ama vs. başladığından beri adam göz açtırmıyor Zoro'ya. Şekilciliktir bu yapılan. Ayrıca, bu abartılı bir söylem olacak farkındayım ama sırttan yara alacak kadar ayakta duramadı bizimki King'in karşısında. Queen gibi rakibine avantaj da vermiyor, daha ne yapsın King? Zoro 2 bölüm içinde King'in olayını çözüp güçlendirmesini de alır diye tahmin ediyorum.
Hiyori 955. bölümde, ben sizinle gelmeyeceğim, diğerleriyle buluşacağım diyordu. Hatta başka bir bölümde de Kanjuro, Momo'yu yakaladım sıra Hiyori'yi bulmakta diyordu. Nasıl, ne zaman ve neden geldi Onigashima'ya? Hayır bir de ada havada. Savaş başlamadan önce gelmiş olmalı. İlginç ama her neyse, Orochi'yi Denjiro öldürür diyordum ama belli ki Hiyori öldürecek. Law'ın bodruma ışınladığı yaralı kınlara kimin yardım ettiği de netlik kazandı hem.
Hiyori kendisini açık eder etmez tepki veriyor Enma. Ayağı olsa kalkıp gidecek resmen. Hiyori de işinde iyi olsa gerek tabii ama kılıcın bile iradesi var seride. Artık bal, gen, plot vs. tartışmaları biter umarım. Olan ve olağan şeyler bunlar.