Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzel ama ilk gelen spoiler'a ek olarak neredeyse hiçbir önemli detay yoktu.
Drake ve Apoo CP0'yu tutabilecek gibi durmuyor ama Marco, Big Mom ile olan vs'ye müdahil olursa daha iyi olur. Izou henüz bir işe yaramadı. O tarafa gitsin.
Fuga, sen ne tatlı şeysin öyle❤
Tek bir sahnede, hayal meyal gözüküyor olsa da Momonosuke'yi görmek keyfimi kaçırdı.

King'in suratı komik. Karizması çizildi tarzında yorumlar yapılmış ama vs. başladığından beri adam göz açtırmıyor Zoro'ya. Şekilciliktir bu yapılan. Ayrıca, bu abartılı bir söylem olacak farkındayım ama sırttan yara alacak kadar ayakta duramadı bizimki King'in karşısında. Queen gibi rakibine avantaj da vermiyor, daha ne yapsın King? Zoro 2 bölüm içinde King'in olayını çözüp güçlendirmesini de alır diye tahmin ediyorum.

Hiyori 955. bölümde, ben sizinle gelmeyeceğim, diğerleriyle buluşacağım diyordu. Hatta başka bir bölümde de Kanjuro, Momo'yu yakaladım sıra Hiyori'yi bulmakta diyordu. Nasıl, ne zaman ve neden geldi Onigashima'ya? Hayır bir de ada havada. Savaş başlamadan önce gelmiş olmalı. İlginç ama her neyse, Orochi'yi Denjiro öldürür diyordum ama belli ki Hiyori öldürecek. Law'ın bodruma ışınladığı yaralı kınlara kimin yardım ettiği de netlik kazandı hem.

Hiyori kendisini açık eder etmez tepki veriyor Enma. Ayağı olsa kalkıp gidecek resmen. Hiyori de işinde iyi olsa gerek tabii ama kılıcın bile iradesi var seride. Artık bal, gen, plot vs. tartışmaları biter umarım. Olan ve olağan şeyler bunlar.
 
Son düzenleme:
Enma'nın kime yardım ettiği bölümde var :ehe:

Daha önceden söylemiştik bu kılıç dövüş esnasında sorun çıkarır diye :a:



Arkadaşların enma efektine katılmıyorlar galiba baksana kaçamak cevaplar görüyorum

@Raiden @Monkey D Garp

Edit: @Raiden Zoro King'i yenerse 1 yıl Zoro fanı olacaksın haberin vardır umarım xD
Aaa Enma’nın kime yardım ettiğini görebiliyorsun yani vay canına King’e mi yardım ediyormuş vay vadan haini vay King neymiş be Kaidodan üstün kılıçları kendine aşık ediyor bence Yonkou üstü bu adam. Zoro çatıdayken King’i bir gram düşünmeyip aman King geçti artık hedef Kaido diyenler şimdi King’i nasıl daha da yüceltirim çabasında gayenizi başarılı gördüm devamke.
 
Çatı beşlisi'deki herkes sağ kol ayarı üstü de var falan diye sağlam sallanıyordur. Sağ Kollar kaptanlarına göre güçsüz ama abartıldığı kadar da zayıf kalmıyor açıkçası. King çatının en iyi ikinci performansını çıkaran Zoro'yu ne hale getirdi. Çatıda 5 sağ kol olsa dediğim gibi orada kan çıkardı.

Kid, Law ve Zoro savaşın ilk roundun da kaybetme kıyısında çizildi sağlam bir hikayeyle güzel bir galibiyet çizerse bu üçlüye Oda yine arc'ı toparlamış olur.

King'in ırkı benim de ilgimi çekti şimdi :)
 
Zoro'nun kingi kesecek gücü var. Sadece ne yapacağını bilmiyor. Bakın görün ateş kesme tekniğini kullanınca kesecek. Boşu boşuna bu tekniği öğrenmedi. Boşu boşuna arkasındaki ateşe değinmedi. Şuan Zoro sadece ateş tekniği kullanmadı king üzerinde. O değil de bu sağ kollar neden hep böyle aşılmaz bedene sahip oluyor. Bu durumda shiryuda ne çıkacak? O da tamamen görünmez hiçlik mi oluşturacak. Gözlem haki ile bile fark edilmeyecek mi?
 
Zoro Kaido'yu kesti yara bıraktı artık rakipsizdir herkesi yener mantığı Luffyci mantığıdır,Luffy birine sağlam bir şey yaptığı zaman herkes coşar.

Ama halbuki Zoro'nun King'e zorlanacağı barizdir.Zoro'nun yolu daha var,Op'un şuanki konuma baktığımızda Zoro için tam ideal bir rakip King.
O zaman daha sağ kol yenemeyen Zoro>Luffy de denmesin...
 
Kınlar Kaido'ya Oden halusinasyonu eşliğinde zarar verdi.Mangada bir an duraksayan herkesin okkalı bi dayak yediğini gördük değişen bişey olmadı
Zoro'nun kafa kafaya girmesiyle kınların bir anlık açıktan faydalanması aynı şey değil
Off panel ve aralarda Zoro'nun zorlandığını gösteriyor.Zoro'nun zorlanmadığını bir karede görücez o an da King mefta olacak zaten
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık