Objektif olmayan diğer karekter fanlarının sorunu oda.King ayrı bir seviye Katakuri'den diyenlerin çok büyük bir kısmı Zoro fanı
Objektif olmayan diğer karekter fanlarının sorunu oda.King ayrı bir seviye Katakuri'den diyenlerin çok büyük bir kısmı Zoro fanı
Katakuri ayrı bir seviye King'den diyenlerde Luffy fanı ona bakarsak.King ayrı bir seviye Katakuri'den diyenlerin çok büyük bir kısmı Zoro fanı
Ben dediysem de dalga amaçlı demişimdir. İkisi de sağ kol sonuçta. Ama Kata benim gözümde daha güçlü. Uyanış, en iyi gözlem, kral hakisi vesaire.Katakuri ayrı bir seviye King'den diyenlerde Luffy fanı ona bakarsak.
Neye göre objektif? Yani 1 karakterin fanlarının doğruluk oranı>diğerlerinki mi?Objektif olmayan diğer karekter fanlarının sorunu oda.
Ahahahah Kemal Kılıçdaroğlu gibiyim şuan : “Cidden bunu dedi mi?”Bir buçuk ay ne ara bir yıl oldu lae? xd Hem unutmuşsun galiba iddia detaylarını. Ben en az 2 power up almadan King'i indiremez derken sen "Zoro şu haliyle King'i balık kılçığı gibi ayıklar ehehe xd" demen üzerine iddiaya girmiştik.
King'in tam gücünü de görmedik henüz sakladığı şeyler olduğunu düşünüyorum. Günün sonunda Katakuri'den güçlü olduğu anlaşılacaktır, en azından totalde.Ben dediysem de dalga amaçlı demişimdir. İkisi de sağ kol sonuçta. Ama Kata benim gözümde daha güçlü. Uyanış, en iyi gözlem, kral hakisi vesaire.
O zaman tartışırız o zaman. Şu an olmayan şeyler üzerinden karşılaştırmaya gerek yok. Şimdilik kimin üstün olduğu belli bence.King'in tam gücünü de görmedik henüz sakladığı şeyler olduğunu düşünüyorum. Günün sonunda Katakuri'den güçlü olduğu anlaşılacaktır, en azından totalde.
King, Kaido'dan güçlü diyen kim var ? Daha dayanıklı denmesinni sebebi de iki karaktere yapılan aynı saldırı. Bunu kıyaslamak mantıksız mı oluyor şimdi ? Canınız sıkılmasın diye yapmayalım kıyas istersenKing Kaido'dan bile güçlü şu an. Katakuri'den güçlü demeleri rahatsız etmesin.
Zoro'ya karşı bana mısın demiyor valla yiğidim daha doğru düzgün aldığı bir hasar bile yok Zoro o kadar yırtınmasına rağmen.King Kaido'dan bile güçlü şu an. Katakuri'den güçlü demeleri rahatsız etmesin.