Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Yonkou'nun o adayı yıkması gerekirdi şuan bize bahsedilen Yonkou gücüne bakılırsa... WB tek başına en güçsüz halinde MF yi yerle bir etti, BM bir oda'nın içinde evcilik oynarcasına takılıyor. Hadi Kaido ada filan uçurdu yine eyvallah da BM den daha fazlasını bekliyorum eğer göstermezse bu da ODA'nın ayıbı... Ama CP0 geldiği için ve bunu BM duyacağı zaman nasıl bir tepki verecek neler olacak ada da ki savaşların gidişatlarında değişiklik olacak mı hepsini göreeğiz.
 
Ya Sanji artık öyle bir seviyeye geldi ki tükürse kızın duvara posterini çıkarırdı. Yani Sanji kıza değil vurmak yanından geçse şu halinden daha kötü bir hale gelirdi, demek istediğim Sanji bu kıza dokunmuş olamaz kısacası.

Bu arada Zoro Onigashima'nın sağ boynuzunun olduğu yerde savaşıyor, Sanji sol boynuzun olduğu yerde savaşıyor. Buradan bile Oda'nın sağ kol - sol kol göndermesi yaptığı ortada. Zoro sağ boynuzu kesmişti, Sanji de sol boynuzu parçalayacak muhtemelen. Sanji'ye sağlam bir güç artışı daha geliyor olabilir.
Sanji sağ boynuz kulesinin yakınlarında dövüşüyor, Zoro ise boynuz kubbesinin dışında. Sağ mı sol mu emin olamadım Zoro için ama Sanji solda değil.
 
Uyuyordu genleri, Suit olmasa uyanmazdı ve Queen'e ölürdü. Bu yüzden Sanji'nin 2 yıldan beri ilk kez gerçek gücünü görüyor falan değiliz, çok daha güçlüsü bu.
Suit bence sadece işi biraz hızlandırdı ama Sanji süperinsan seviyesine suitten çok önce girmişti zaten ve uyanış emareleri gösteriyordu, Punk hazzardda Nami bize bunu Sanjinin çok güçlü olduğunu anlatarak gösterdi, bide üç kereden sonra bacak kırabilecek Diable Jambe çok daha rahat hasarsız kullanılabiliyordu. Sanıldığı gibi suit sana sende olmayan birşey vermiyor ve sadece olan gücünü çoğaltıyor. Sanji suitten güç felan emmedi yani, suiti atan Sanji baya nerflendi bu gerçeği sakın unutmayın.?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık