Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ateş işi siyah olursa Oda bunu nasıl bir mantığa oturtacak bir türlü aklım ermiyor, bir tek cehennemin alevleri nurları alındığı için siyahtır ama onlar çok uzun süredir yandığından çok sıcak. Yani demek istediğim siyah alevi nasıl bir mantığa oturtursun aklım almıyor. :bilmem:
Amaterasu işte. Big Mom'ın ruhlarında nasıl ki rinnegan var, bu da onun gibi olacak ;)

Şaka bir yana; Bu işler, yani gen muhabbeti ,çok geniş kapsamlı bir şey çıkacak muhtemelen. Şu kıvrımların saat yönüne veya tersine olması mesela. Bu bölümde Sanji ve kardeşlerinin kıvrımlarını gördük. Sanji'nin kıvrımları "bana bir şeyler oluyor" dediğinden beri kardeşlerinden halliceye dönüyor. Yani genlerinin uyanması, kaşlarının yönünü bile etkiliyor. Bir zamanlar Oda bir SBS'de, birine Sanji'nin kaşlarını DF ile kıyaslıyordu. Oradaki kıvrımları, DF kıvrımlarına benzeten birine karşı. DF'lerin bazısı saat yönüne, bazısı tersine doğru kıvrılıyor. Tıpkı Sanji ve kardeşlerinde olduğu gibi. Yani DF ve Gen muhabbeti, birbiriyle baya alakadar olsa gerek. Birileri bu meseleyi araştırsa, daha çok şey ortaya çıkar zannımca.
 
Son düzenleme:
Bir sonraki bölümün ismi, Cehennem Kralı.

Şunu unutmamak lazım Sanji'nin ateşi onun bir parçası, yani dış bir etken, şeytan meyvesi gücü falan değil bunu kendisi söylemişti. Seride sanırım daha önce görmediğimiz bir şey olacak ve silahlanma hakisini ateşe ekleyecek.

Aslında bu Ryou Hakinin farklı bir kullanımıdır haki ateşi koruyucu rolünü üstlenir. Hell Memories'de ki gibi vurduğunda Queen'in vücudunda yayılacak ve söndürülemeyek.

Sanji benim ateşim tüm ateşlerden daha sıcak demişti..Bu tekniği geçmişte bir kez kullanmıştır ve İvankov'u yenmiştir ama yüksek haki kullanımı nedeniyle uzun süre bitkin düşmüştür ve okama elbisesini o zaman giydirmişlerdir :(
Bölüm isimlerine bakabiliyor musun :eek:
 
Çok iyi bir bölüm daha.İşin en iyi kısmı da karşılaşmalarda ki belirsizlikler.Linlin-KidLaw arasında ki savaş çok belirsiz.Linlin'in düşeceğini zaten hayal edemiyorum.Kaldı ki Law ve Kid ne kadar azimli konuşsalarda sıfatları çok iyi görünmüyor. Diğer bölüm artık mis gibi bir Sanji vs Queen okuruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık