Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato az kalsın yoldan geçerken Drake'i tekleyecekmiş neredeyse. :ehe: Bölüm güzeldi bu arada. Diyalogları falan sevdim. Yalnız Bigmom gibi hasar almayan bir yaratığı metalle tenekeyle falan yaralamak... Neresinden bakarsanız bakın tutarsızlık abidesi. Oturmuyor bir türlü. Lan adamlara düzgün haki falan verseydin bari Oda efendi, o kadar boş sayı çizeceğine şunların altyapısını yapsan çok daha iyi olurdu. Ayrıca şu ana kadar beklediğim yonkou dövüşü ciddiyeti ve yıkıcılığının %10'u bile görebilmiş değilim. Bu muydu lan dedirtiyor sürekli. Yani Dof bile çok daha etkiliydi bu konuda. Adam ada boyutunda yıkıcı güç gösterdi. Bunlar da küçük bir alanda zararsız bir şekilde dövüşmeye devam ediyorlar.

Ne diyeyim beklemedeyiz... Belki daha farklı şeyler görürüz ilerleyen dönemlerde. Yıllardır beklediğim ve hayalini kurduğum imparatorlarla savaş böyle ruhsuz olmamalıydı yav. Heyecan sıfır, tedirginlik sıfır, gaza getirme sıfır, merak unsuru sıfır oğlu sıfır...
Bi de ne güzel wano gibi koca bi ülkedeler. Diğer adalar gibi küçük bi yer olmamalı burası. Yonkoular yıkıcılıklarını rahatlıkla gösterebilirdi.

Big mom’ın dövüştüğü kat hala sapasağlam. Dövüştükleri çatı da yıkılmadı. İnsanın inanası gelmiyor. Daha bu arc kaç km uzaktan kale patlatmıştı kaido.
 
Bu ateş işi siyah olursa Oda bunu nasıl bir mantığa oturtacak bir türlü aklım ermiyor, bir tek cehennemin alevleri nurları alındığı için siyahtır ama onlar çok uzun süredir yandığından çok sıcak. Yani demek istediğim siyah alevi nasıl bir mantığa oturtursun aklım almıyor. :bilmem:
Cehennemin en sıcak alevleri en alt katındaymış ve çok fazla yandığı için kararmış ısısından. Sanji'nin de öfkeden alevlerini karartması mümkün. İlk Diable Jamble yaptığında ayağını ısıtmak için Beyblade gibi bayağı bir dönmüştü muhtemelen ateşi daha da artırmak için böyle bir şey yapması mümkün.

Burada yapacağı şey çok etkili olması lazım ki Queen gibi bir azmanı yenebilsin. Karşısındaki kişi sadece Dinozor Zoan'ı meyvesi yemiş biri değil aynı zamanda bilim adamı ve vücudunun bir çok yeri biyotik teknoloji ürünü. Eğer gen uyanışı çok üst seviye bir fiziksel güç artışı sağlamışsa başka bir güç artışı gelmeyebilir ama "karşımdakini yenmek için kendim bir çözüm bulacağım." dedi ve "Cehennem Anıları" isimli saldırıyı yapınca son sayfanın sol orta kısmında "kendi çözümünü kullandı" gibi bir cümle geçti yani buradan Sanji'nin alevleriyle ilgili bir gelişme görmemiz mümkün.
 
Sanji gerçekten bu kadına vurmuştur bence. Çünkü bunların tek bildiği Sanji'nin kadınlara vuramıyor olduğu, birinin "bana vurdun" demesinin bir anlamı yok. Başkası vurmuş olsa kadın Sanji'den korkmazdı.
Tam tersi, vurmadığı çok bariz bence. Vursa açık açık gösterirdi, gereksiz gizem kasıyor ne oldu acaba diye.
 
Sanji'de iyice Ümitcan uygun gibi oldu.Marineler yakalayıp 3 gün sonra serbest bırakırsa seri gerçekçiliğe yaklaştı diyebiliriz
 
Oda aslında burada Baskın Kostümünü işin içinden çıkararak çok akıllıca birşey yaptı, Sanji zaman atlaması sonrası hiç bir dövüşe girmemişti ve şimdi neler yapabileceğini göreceğiz. Zoro ise Enmanın gücüyle kazanacak gibi, üzülüyorum bu Zoro fanlarına çünki diyemedi Zoro benim sihirli kılıca ihtiyacım yok kendim kazanırım diye.

Sanjinin tam Germa olmaması bence iyi oldu, bu saatten sonra sivri siyah saçlı birine alışmak zor olurdu. Bence Sanji duygularının alevinin gücüyle Germa gücünü birleştirebilirse Baskın Kostümünü giyeceğinden daha yüksek bir seviyeye ulaşabilir. Zaten Sanjinin teması çirkin ördek ve bu hikayedeki ördek büyüyünce bir kuğuya dönüşüp kardeşlerini solluyor, demekki Sanjide Germadan üstün birşeye dönüşecek.

Suitin gitmesi konusundada fazla üzülmedim ama uçma yeteneğinin gitmesi can sıkıcı oldu lakin o dizayn olmuyordu Sanjiye ve giymek için soyunmasıda. Suitten sonra herkez Sanji teknolojik savaşcı oldu diyorsu ve buda karizmaya hasar verdi. Suit geri gelirse umarın daha sert bir dizaynla ve Sanjiyi şöyle Bersekin zırhı gibi yoran bir şekildw gelir vs... Sanji kocaman adam çoluk çocuk oyuncağına ihtiyacı yok.
 
Oda aslında burada Baskın Kostümünü işin içinden çıkararak çok akıllıca birşey yaptı, Sanji zaman atlaması sonrası hiç bir dövüşe girmemişti ve şimdi neler yapabileceğini göreceğiz. Zoro ise Enmanın gücüyle kazanacak gibi, üzülüyorum bu Zoro fanlarına çünki diyemedi Zoro benim sihirli kılıca ihtiyacım yok kendim kazanırım diye.
Sanji gen uyanışı yaşamamış gibi yazılmış. :hmm:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık