Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji 'nin o kadına vurduğunu sanmıyorum.Zaten olayı ne sanji gördü(hatırlamıyor) ne de diğer kadınlar.Vurulan kadın ise sadece ağlayıp cevap vermiyor.Sanji nin derisinin sertliğini düşündüğümüzde sanjinin gen uyanışından dolayı yaşadığı anlık bilinç kaybı sırasında kadının bunu fırsat bilerek saldırıp kendini yaralamış olması şaşırtıcı olmaz.

Bir şey dikkatimi çekti Fuga ismindeki number sanki yamato yu tanıyormuş gibi tepki vermiş.


Hatta yamato uzaklaşırken Apo nun sözünden çıkıp onu takip etmeye başlıyor.



Bu gidişle yamato nun flashbackinde gözüken 3 samurayın number a çevrildiği teorisi ucundan da olsa tutacak gibi.Bu iki panel bana benziyor gibi geldi.




Tabi diğer 2 number o samuraylar olmayabilir çünkü fuga gibi tepki vermediler.Eğer zoro nun babası da numberlardan biri çıkar ya da en azından deneyde kullanıldıysa eskiden pek olası görmediğim " zoro kaido nun kellesini kesecek " teorisi gerçekleşebilir.
 
Şaka maka son bir 5 bölümdür falan hep gelecek bölüm acaba ne olacak, diye merakla takip ediyorum One Piece'i.

Arc'ın keyifli kısımlarına gelmenin tatlı sevincini yaşıyorum :3
 
Renkli kapak güzelmiş, hoşuma gitti.

Meyve uyanışı inanılmaz güç artışı sağlasa da henüz bu gücü kontrol edecek kadar güçlü değilsen hakisi bitmiş Luffy'den farkın kalmıyor ne yazık ki. Law ve Kidd uyandırdıkları meyve güçleriyle LinLin'e güzel hasar vermişler lakin nefes nefese kalmışlar.

Sonunda Kidd'in sahip olduğu meyve gücü ismini öğrenebiliyoruz. Zaten tahmin ediyorduk da işte adı konulmuş oldu. Law "demek manyetizma meyvesinin uyanışı ile çekim alanı yaratabiliyorsun ha?" diyor. Yani iki ihtimal var:
1- Canlı/cansız bir nesneyi çekim alanı olarak belirleyebiliyor. bkz. LinLin.
2- Ya da çekim alanını manuel kontrol ediyor, Law gibi.

Sürekli sahip olduğu meyvenin potansiyelini eleştiriyorduk lakin uyanış ile birlikte meyvenin sınırları inanılmaz genişledi. 1 ya da 2 fark etmez, bu gücü nasıl kullanırsa kullansın inanılmaz avantajlar sağlayacak. Rakibi çekim merkezi haline getirdiği gibi kutuplar oluşturabilir, bu kutuplar ile mekan avantajı sağlayabilir. Rakipleri ile arasına mesafe koyabilir. Yani daha sayacağımız bir çok potansiyeli uyanışla birlikte mümkün artık. Tabi Goda bunları çizer mi? bilmem.

LinLin ayağa kalkıyor, sapasağlam. Meyvesi ile etrafındaki çerçöpün ruhlarını alıyor etrafındaki molozlara falan verip canlandırıyor. Bu ruhların çok güçsüz olduğunu belirtip kendi ömründen 1 yıl yiyerek epey güçleniyor. Kadının tipi değişti, cüssesi büyüdü. Şimdiye kadar gördüğümüz en güçlü LinLin'i görüyoruz sanırım. İlerleyen bölümlerde bir 10 senesini falan yerse belki daha güçlü halini görebiliriz.

Güzel meyve ama bana biraz HxH'deki Kite'yi anımsattı.

Daha önce canı hiç yanmamış falan fistan geçelim buraları, bu işi ciddiye aldığını söylüyor kısaca. Law'ın gerçek tarihi öğrenmek istediği bilgisini de araya sıkıştırıyor. Ki ileride Robini kaçırsın. :p şaka şaka. Olur da Robin ölürse tayfaya katılsın diye bunlar hep.

Big Mom'un sağ eline dikkat bu arada, hakiyi basmış mother.

Apoo sahnelerini geç, boş. Numaraların olduğu yerde kesinlikle Usopp faktörünü göreceğiz.

CP-0 harekete geçmiş, Robin'in peşine düşmüşler. Robin'in ağzından güçleriyle alakalı bir kaç şey duyuyoruz. Robin bu sefer kendi isteğiyle değil zorla kaçırılacaktır diye düşünüyorum. Brook'dan epik bir dövüş görebiliriz belki. Yahazu Giri!

İçimden bir ses Yamato vs. CP0 eşleşmesi ile Yamato'nun tayfaya katılması için yol yapılacak diyor ama hadi hayırlısı.

Sanji baskın kostümünü yok ediyor ve "elveda kadın banyoları" :( Bir kaç bölümdür kafası yerinde olmayan ve bu yüzden önündeki rakibine odaklanamayan Sanji sonunda kendini tokatlıyor, sakinleşiyor ve uzun süredir hasret kaldığımız ciddi Sanji'yi görüyoruz. Marimo'yu arıyor ve uyanan genleri yüzünden karakteri değişirse kendisini öldürmesini istiyor. Zoro'da seve seve! ama önce şu işleri bir bitirelim diyor.

Sanji'nin koyduğu dendenmushiden Marimo'nun haberinin olmaması peki? Şaka bir yana Zoro bir dövüş ortamı olmadığı için dikkat etmemiş olabilir gayet normal. :D

Sanji birden kayboluyor ve Queen şaşırıp bunu da Judge'ye yorunca Sanji epey sinirlenip onu cehennem anılarına yolluyor ve bölüm orada bitiyor.

Sanji'nin normalde tekmesi zaten çok güçlü. Üstüne iki yıllık arada haki öğrenip bunu daha da geliştirdi. Bir de üstüne genlerini uyandırdı. Yani bu son vuruşu haki + gen uyanışı + douruki + karabacak tekniği gerçekten ölümcül bir seviyeye geldi.

Ben dövüşün tek taraflı geçeceğini düşünüyorum. Sanji hem aldığı power uplar ile hem de sahip olduğu karşılaşma avantajı ile Queen'i epey yıpratacaktır. Queen sahip olduğu şeytan meyvesi ve fiziki özellikleri ile standart ın üstünde bir hıza sahip olsa da Sanji'ye ayak uydurabileceğini sanmıyorum. Ki son sayfa da bunun ispatı.

Vakti zamanında hakinin elementleri adı altında bir konu açmıştım. Kinemon'un ateşi, Kiku'nun kalıcı kar tekniği, Minkler'in elektroları, Kaido'nun 8'li gök gürlemesi gibi bazı saldırı tekniklerinin aslında kişinin sahip olduğu haki elementi ile mümkün olduğunu falan söyleyerek saçmalamıştım biraz.

Gene tekrarlıyorum, Sanji'nin bu karabacak tekniği, yani alevli bacağı da tilki ateşi gibi elektro gibi teknikler ile alakalı yüksek ihtimal. Bu arc göreceğimizi düşünüyorum.

Luffy'e de ayrı bir parantez açalım. Her ne kadar aradaki seviyeyi açsa da aynı nesildeki rakipleri meyvelerini uyandırmışken bu arc Luffy'de uyandırmalı ve kullanmalı.

Zoro ve Sanji <3 ikilisini bu şekilde görmeyeli uzun zaman oldu. belinize kuvvet aslanlar. Bölüm güzeldi.
 
Aslında olabilecek senaryo şu :
Kaudo vs luffy savaşında ada diğer adanın üstüne çok yaklaştı kaidou luffyi vir vuruşta yerin dibine postalayabilir. Ve ejder haline dönerek aşağıya iner işini bitirmek için luffynin . Çünkü en son gerçekten bunu yapmak istediğinden bahsediyordu. Bu sırada adayı daha fazla tutmayı bırakır ve momo ile yamatonun tabanlara kuvvet vermesi gerekir. Bir sahne görürüz orda.

Aşağıda da belli bir zamandan sonra law ve kidd bigmoma üstün gelmeye başlar tabi bu sırada bigmomın ömründen harcadığı 1 yılın güç etkisi kaybolmuştur. Ve birileri kid ve lawa desteğe katılabilir.

Ve bigmom bu sefer yeni bir teknik kullanır ve bu teknik sayesinde kendisi kapatmadığı müddetçe ömründen sürekli yıllar gitmektedir ve bu formunu uzun süre koruyarak savaşmaya hazırlar kendini.

Bu sırada çok fazla ruh kullandığı için etrafındaki şeyler de canlanmaya başlar. Ve kiddin gönderdiği tüm demirler bu sever bigmomun tarafına geçer ve işleri daha fazla zorlaşır. Ancak bu form çok hızlı ömür yediği için kaido bunu farkeder ve linline doğru ilerler bu sırada luffy de ayağa kalkacak vakti bulur.
Kaido bigmoma arkasında vurur ve bunu senin için yapıyorum aptal kocakarı der. Bu sırada bigmomun ordusu adaya ulaşmıştır ve kaido bigmomu onlara verip geri dönmeleri gerektiğini söyler onlarda sinirlenir ancak yapmak zorunda kalır.


Adaya yola koyulurlar bu sırada a adayı teach basmıştır. Ve muhtemelen bigmom teach tarafından öldürecektir. Böylece bir yonkou elenecek. Başa katakuri veya persopero geçecek. Oerospero hala wano da bir yerlde ve katakurinin meyvesi de değersiz görüldüğü için bırakılmış olabilir.

tabi wanoya veri dönelim kaido vs tüm wano savaşı dönecektir. Luffy bu sırada yere çok sağlam girdiği için ve vucudu zayıf olduğu için çıkarmıyordur. Etraftan sesler duymaya başlar ve seslere doğru elini uzatır ve meyvesini uyandırır etraf lastik olmaktadır. Bu sırada etraf lastiklesmeye başladığı için toprak duzensizlesir ve bir kutu açığa çıkar luffynin duyduğu sesin kaynağı budur ve antik silahlardan biridir.

Aslan kafasına benzeyen iki altından eldivendir bu.

Herküli bilenler bilir onun silahları gibi.
ancak boyut olarak çok büyüktür ve luffynin ellerine olmaz. Bu sebeple luffy ellerini uzatır ve bunlari koluna bağladığı bir form oluşturur bu luffynin gear 5 formudur.

kutunun üzerinde antik yazılar vardır ve joybkyla ilişkisi olduğu düşünülür. Luffy bu formunda gear 4 bounce manın 3 katı bir vucuda ulaşır.

ve kaido bu sırada hızlıca gelmektedir.
ancak luffy kaidoya öyle bir vururki tabi eldivenlerin etkisi var. kaido insan formuna döner ve yenilmiş gibi sanılır.

anvak kaido ayaga kalkar ve hibrit formunun farklı bir halini kullanır daha kısa ve kalın yapılı ancak ayakları ince bir formdur bu. Ve savaşa tutulurlar. Bu sırada zoro yenilmiştir. Kafası king tarafından tutulmuş ve kingin aklına zoronun aşağı atılmak istemediği gelir bunu hatırlayınca zoroyu aşağı doğru bırakır.

Cp 0 dan birielri ve maskeli adam bunu gormektedir
Ve kinge doğru saldırmaya başlayacaklardır. Bu şekilde zayıf bir sagkolu indirip adayı ele geçirme planlarını ilerletmiş olacaklar.
 
Renkli kapak güzelmiş, hoşuma gitti.

Meyve uyanışı inanılmaz güç artışı sağlasa da henüz bu gücü kontrol edecek kadar güçlü değilsen hakisi bitmiş Luffy'den farkın kalmıyor ne yazık ki. Law ve Kidd uyandırdıkları meyve güçleriyle LinLin'e güzel hasar vermişler lakin nefes nefese kalmışlar.

Sonunda Kidd'in sahip olduğu meyve gücü ismini öğrenebiliyoruz. Zaten tahmin ediyorduk da işte adı konulmuş oldu. Law "demek manyetizma meyvesinin uyanışı ile çekim alanı yaratabiliyorsun ha?" diyor. Yani iki ihtimal var:
1- Canlı/cansız bir nesneyi çekim alanı olarak belirleyebiliyor. bkz. LinLin.
2- Ya da çekim alanını manuel kontrol ediyor, Law gibi.

Sürekli sahip olduğu meyvenin potansiyelini eleştiriyorduk lakin uyanış ile birlikte meyvenin sınırları inanılmaz genişledi. 1 ya da 2 fark etmez, bu gücü nasıl kullanırsa kullansın inanılmaz avantajlar sağlayacak. Rakibi çekim merkezi haline getirdiği gibi kutuplar oluşturabilir, bu kutuplar ile mekan avantajı sağlayabilir. Rakipleri ile arasına mesafe koyabilir. Yani daha sayacağımız bir çok potansiyeli uyanışla birlikte mümkün artık. Tabi Goda bunları çizer mi? bilmem.

LinLin ayağa kalkıyor, sapasağlam. Meyvesi ile etrafındaki çerçöpün ruhlarını alıyor etrafındaki molozlara falan verip canlandırıyor. Bu ruhların çok güçsüz olduğunu belirtip kendi ömründen 1 yıl yiyerek epey güçleniyor. Kadının tipi değişti, cüssesi büyüdü. Şimdiye kadar gördüğümüz en güçlü LinLin'i görüyoruz sanırım. İlerleyen bölümlerde bir 10 senesini falan yerse belki daha güçlü halini görebiliriz.

Güzel meyve ama bana biraz HxH'deki Kite'yi anımsattı.

Daha önce canı hiç yanmamış falan fistan geçelim buraları, bu işi ciddiye aldığını söylüyor kısaca. Law'ın gerçek tarihi öğrenmek istediği bilgisini de araya sıkıştırıyor. Ki ileride Robini kaçırsın. :p şaka şaka. Olur da Robin ölürse tayfaya katılsın diye bunlar hep.

Big Mom'un sağ eline dikkat bu arada, hakiyi basmış mother.

Apoo sahnelerini geç, boş. Numaraların olduğu yerde kesinlikle Usopp faktörünü göreceğiz.

CP-0 harekete geçmiş, Robin'in peşine düşmüşler. Robin'in ağzından güçleriyle alakalı bir kaç şey duyuyoruz. Robin bu sefer kendi isteğiyle değil zorla kaçırılacaktır diye düşünüyorum. Brook'dan epik bir dövüş görebiliriz belki. Yahazu Giri!

İçimden bir ses Yamato vs. CP0 eşleşmesi ile Yamato'nun tayfaya katılması için yol yapılacak diyor ama hadi hayırlısı.

Sanji baskın kostümünü yok ediyor ve "elveda kadın banyoları" :( Bir kaç bölümdür kafası yerinde olmayan ve bu yüzden önündeki rakibine odaklanamayan Sanji sonunda kendini tokatlıyor, sakinleşiyor ve uzun süredir hasret kaldığımız ciddi Sanji'yi görüyoruz. Marimo'yu arıyor ve uyanan genleri yüzünden karakteri değişirse kendisini öldürmesini istiyor. Zoro'da seve seve! ama önce şu işleri bir bitirelim diyor.

Sanji'nin koyduğu dendenmushiden Marimo'nun haberinin olmaması peki? Şaka bir yana Zoro bir dövüş ortamı olmadığı için dikkat etmemiş olabilir gayet normal. :D

Sanji birden kayboluyor ve Queen şaşırıp bunu da Judge'ye yorunca Sanji epey sinirlenip onu cehennem anılarına yolluyor ve bölüm orada bitiyor.

Sanji'nin normalde tekmesi zaten çok güçlü. Üstüne iki yıllık arada haki öğrenip bunu daha da geliştirdi. Bir de üstüne genlerini uyandırdı. Yani bu son vuruşu haki + gen uyanışı + douruki + karabacak tekniği gerçekten ölümcül bir seviyeye geldi.

Ben dövüşün tek taraflı geçeceğini düşünüyorum. Sanji hem aldığı power uplar ile hem de sahip olduğu karşılaşma avantajı ile Queen'i epey yıpratacaktır. Queen sahip olduğu şeytan meyvesi ve fiziki özellikleri ile standart ın üstünde bir hıza sahip olsa da Sanji'ye ayak uydurabileceğini sanmıyorum. Ki son sayfa da bunun ispatı.

Vakti zamanında hakinin elementleri adı altında bir konu açmıştım. Kinemon'un ateşi, Kiku'nun kalıcı kar tekniği, Minkler'in elektroları, Kaido'nun 8'li gök gürlemesi gibi bazı saldırı tekniklerinin aslında kişinin sahip olduğu haki elementi ile mümkün olduğunu falan söyleyerek saçmalamıştım biraz.

Gene tekrarlıyorum, Sanji'nin bu karabacak tekniği, yani alevli bacağı da tilki ateşi gibi elektro gibi teknikler ile alakalı yüksek ihtimal. Bu arc göreceğimizi düşünüyorum.

Luffy'e de ayrı bir parantez açalım. Her ne kadar aradaki seviyeyi açsa da aynı nesildeki rakipleri meyvelerini uyandırmışken bu arc Luffy'de uyandırmalı ve kullanmalı.

Zoro ve Sanji <3 ikilisini bu şekilde görmeyeli uzun zaman oldu. belinize kuvvet aslanlar. Bölüm güzeldi.
Ben kılıca odaklandığım için fark edememiştim. Harbiden eline haki basıyormuş.
 
Sanji 'nin o kadına vurduğunu sanmıyorum.Zaten olayı ne sanji gördü(hatırlamıyor) ne de diğer kadınlar.Vurulan kadın ise sadece ağlayıp cevap vermiyor.Sanji nin derisinin sertliğini düşündüğümüzde sanjinin gen uyanışından dolayı yaşadığı anlık bilinç kaybı sırasında kadının bunu fırsat bilerek saldırıp kendini yaralamış olması şaşırtıcı olmaz.

Bir şey dikkatimi çekti Fuga ismindeki number sanki yamato yu tanıyormuş gibi tepki vermiş.


Hatta yamato uzaklaşırken Apo nun sözünden çıkıp onu takip etmeye başlıyor.



Bu gidişle yamato nun flashbackinde gözüken 3 samurayın number a çevrildiği teorisi ucundan da olsa tutacak gibi.Bu iki panel bana benziyor gibi geldi.




Tabi diğer 2 number o samuraylar olmayabilir çünkü fuga gibi tepki vermediler.Eğer zoro nun babası da numberlardan biri çıkar ya da en azından deneyde kullanıldıysa eskiden pek olası görmediğim " zoro kaido nun kellesini kesecek " teorisi gerçekleşebilir.
Harika bir noktaya değinmişsin hocam. Hatta bu arcın Pelli bile olabilir bu number. Cephaneleri yutar, siper eder vesaire.
 
Yalnız kingin alev ve gaga saldırısı zoroya çizik bile atamadı, Zoro reis boşa çıkardı gelen 2 saldırıyı da. Ama sorsan baskın taraf king derler :D
 
Sanji gerçekten bu kadına vurmuştur bence. Çünkü bunların tek bildiği Sanji'nin kadınlara vuramıyor olduğu, birinin "bana vurdun" demesinin bir anlamı yok. Başkası vurmuş olsa kadın Sanji'den korkmazdı.
Bence Sanji o kadına vuran kişiyi ölümün kıyısına getirmiştir ve dolayısıyla bunu gören kadın Sanji’den korkmuş da olabilir sonuçta tanımıyor ve niyetini de bilmiyor.
Kadın da zaten siz ikiniz tektiniz yalan söyleme diyip taşlıyor genelde söylenen şeyin arkasında başka bir hikaye çıkıyor, bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık