Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato'nun imha etmek için gittiği patlayıcıları BM üstüne çekip bayılacak gibi duruyor. Kid ve Law enerjilerini uyanış için harcadılar güçleri kalmadı.
 
Luffy uyanışla çok muazzam bir güç kazanmaz bence. Uyanış büyük bir güç elbette ama bu seviyeden sonra Akainu ve Teach gibi rakiplere uzaktan mesafeli saldırı imkanı sağlarsa bir anlamı olur. Luffy yakın mesafede vurduğundan ses getirir zaten Kaido sonrası. Akainu meyveden ötürü yaklaşmak sıkıntı dersin, Teach karanlık meyvesiyle çekip deprem yumruğuyla inletir dersin uzaktan saldırayım dersin anca anlamı olur, direkt temas etmemekse mesele.

Her uyanışta aynı olmuyor ama göründüğü kadarıyla. Üretken paramecialar çevreyle etkileşim yapıyor ama Law gibi meyvesi olanlar aynı etkiyi sağlamıyor anlaşılan. Lucci ile kapışan Luffy yeni tekniğini kulllanmasına rağmen uzun süre dövüştü rakibiyle. Bitirici hareketi yeni bir güçlenme değildi o durumda. Kullandığı tekniğin etkisi dövüş sırasında arttı. Bundan sonraki dövüşleri aynı şekilde olur kanaatindeyim, yeni teknikten ziyade tekniğin etkisi ve haki uzmanlığı artar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık