Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten gear 4 formlarından birinde lastik gibi oluyor vurunca sekiyor. Bu biraz gereksiz kaçıyor Oda bu kadar kolaya kaçmaz sanırım.
Bunda hasar yemeyecek. Direk kendi şeklini değiştirecek. Mesela göğsüne kılıç mı saplanacak. Luffy kılıcın deyeceği yeri kendisi delik yapacak kılıç o delikten geçecek. Böylece haki kullanmak zorunda kalmayacak ve hakisini boşa harcamayacak.
 

Silinmiş Üye

Luffy'nin meyve uyanışı konusunun, mantıklı bir şekilde düşünürsek daha erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü dikkat ederseniz, Luffy büyük dövüşlerinin hepsinde bir şekilde power up aldı. Daha bu seride Luffy-Karasakal, Donanma ve Hükümetle olan büyük savaş gibi zorlu sezonlar göreceğiz. Ben meyve uyanışının bu savaşlardan birisnde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Çünkü Oda sensei, kıçından bir şeyler uydurmadığı sürece Luffy'nin alabileceği mantıklı power up kalmadı. Gear 5 6 7 8 diye gidemez herhalde, komik olur. Haki desen, daha nasıl haki gelişimi yaşayacak. Geriye bir tek uyanış kaldı. Onu da dedğim gibi bu büyük savaşlardan birisinde gerçekleştirecektir. Yani daha erken bence bu konuyu konuşmak.
 
Üretken olmayan paramerciaların uyanışı çok ilginç olacak belli ki. Hepsi farklı olacak. Luffyninki de kendini erimiş lastik yapmak olur herhalde. Sıvımsı hale gelir. Böylece mochi mochi meyvesinin özelliğine erişecek beden olarak. Luffy istediği yerini açabilecek kapatabilecek falan.

Aha şu hareketi luffy yapacak.

Ben logiaların uyanışını çok merak ediyorum akainu uyandırsa ne olur acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık