Mochi mochi gibi olacak. Erimiş lastik.Kesin luffy nin uyanışıda çöp birşey dir oda tek kullanımlık ve çok güç tüketen bir şeydir
Mochi mochi gibi olacak. Erimiş lastik.Kesin luffy nin uyanışıda çöp birşey dir oda tek kullanımlık ve çok güç tüketen bir şeydir
Okumuyoruz zaten sizin gibi tilt insanlarla muhattapta olmuyoruz seri yarı yarıya kan kaybetti belki bu saçmalıklar yüzüneKeşke tamamen bıraksanız bu seriyi de biz de okusak güzelce… şöyle olursa seriyi bırakırım böyle olursa seri benim için bitmiştir… bırakın abi okumayın madem
Ya bu şey gibi değil mi haftaya ev kirasını ödemem gerek para lazım deyip 1-2 hafta sonra Sabancı olmak buda böyle bişey işteYa hadi Luffy neyse bunun Zorosu Sanjisi Chopperı Robini var yahu. KillZone haklı.
Edit: Ve her karakterin gelişimini Oda gösteremez. Göstermeye kalksa ohoooo. Bunu son kez yazacağım. Law zekasında olan birisinin Doffy'den sonra güçlenmesi gerektiğini bilmesi gerekirdi. Rakibi sonuçta imparator olacaktı. Adamda güçlenip gelmiş. Bu kadar.
Big Mom düşmezse @Mercury 'den çok çekeceğimiz var.Big Mom düşmezse benim mod
Luffy'nin çok güçlü düşmanları var hâlâ. Uyanışın da gücüne çok büyük katkısı olmalı ki o kişilerle baş edebilsin. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum o yüzden.Kesin luffy nin uyanışıda çöp birşey dir oda tek kullanımlık ve çok güç tüketen bir şeydir