Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı değil bariz daha güçlü.Çok daha güçlü savunmaya bir adama karşı, Dof'a verdiği zarara benzer bir zarar veriyor.Anlamak istemediğin nokta bu.Karakterler aha ne kadar da güçlendim mi diyor her konuştuklarında.Mangaka heriflerin geliştiğini bizzat çizmiş.Kimi ateş kesmeyi öğrenmiş+haki geliştirmiş,kimi tekniklerini güçlendirip+uyanış açmış bu kadar basit.

Enma p.up mı v2 yapıyorsun şu an bildiğin.

Vergo'yu inleten elektro ile,Bm inleten elektro şok da bir değil.İş doktorlukla he
Sen bu kafayla aynı arcta Vergo’ya da koca anaya da elektro şok vursa aynı değil dersin.Kalbi çalıştırmak için vurulan elektro şok saldırısı bu.Uğraşamayacağım valla.
 
Şaka maka One Piece'i diğer shounenlerden ayıran ne kadar şey varsa hepsini beyaz donlular diyarı Wano'nun pirinç tarlalarına gömdü Oda.
Bulgur>Pirinç artık. Şu saatten sonra aksini savunan fedöcüdür.
 
Law yalvarmadı. İttifaklık teklif etti. Luffy tarafından da kabul edildi bu kadar. Bu işe burnunuzu soktuğunuzda geri adım atamazsınız diye uyaran da Law'dı. Her yerde yardımlaşmalar olabilir. Law'ın da yardım aldığı yerler oldu, yardım ettiği yerler de oldu. Her karakter arasında olur bunlar.

Ha oradan şimdi biri atlayıp Luffy olmasa Doffy'nin elinde ölüydü Law diyen çıkmasın. Ölüyse de ölüydü. Adam planlarını buna göre kuruyordu. Doffy'e " ineceğini görecek olmasam bile yaptıklarımdan emin olacağım " benzeri bir şeyler söylüyor köprüde. Adam ölümü göze alarak Doffy'e dikleniyordu yani.
Law'un zekası ve taktisyenligi cok onemli acıklamaya gerek bile yoktu bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık