Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda öldü acaba mangayı editörler mi çiziyor ? ? Gizliyorlardir.
Benim düşüncem şu şekilde:
Eiichiro Oda'yı doğru düzgün tanıyan eden yok ve hakkında çok az bilgi var. Çoğu One Piece sever serinin kalitesindeki düşüşün farkında. Satış rakamları bile tek başına yeterli bunu görmek için. Yakın zaman Oda'nın öldüğüne dair bir haber alacağız. Shueisha, seriyi editörler devam ettirecek açıklamasını yapacak ve gizliden gizliye yine Oda çizecek seriyi ama seri bittiğinde Oda'ya yöneltilecek eleştirilerin azımsanamayacak bir kısmı editörlere gidecek ve Oda olsa böyle olmazdı denecek. Editörler de en kötü durumda bir özür yayınlayıp kenara çekilecek. Oda Efendi de margaritasını yudumlayıp tatil yapacak ömrünün geri kalanında, estetik ameliyatlı haliyle.
 
Law yalvarmadı. İttifaklık teklif etti. Luffy tarafından da kabul edildi bu kadar. Bu işe burnunuzu soktuğunuzda geri adım atamazsınız diye uyaran da Law'dı. Her yerde yardımlaşmalar olabilir. Law'ın da yardım aldığı yerler oldu, yardım ettiği yerler de oldu. Her karakter arasında olur bunlar.

Ha oradan şimdi biri atlayıp Luffy olmasa Doffy'nin elinde ölüydü Law diyen çıkmasın. Ölüyse de ölüydü. Adam planlarını buna göre kuruyordu. Doffy'e " ineceğini görecek olmasam bile yaptıklarımdan emin olacağım " benzeri bir şeyler söylüyor köprüde. Adam ölümü göze alarak Doffy'e dikleniyordu yani.
Bu tartışmanın sonu gelmeyecek gibi :p bırakıyorum.Ama law yancının önde gidenidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık