Law yalvarmadı. İttifaklık teklif etti. Luffy tarafından da kabul edildi bu kadar. Bu işe burnunuzu soktuğunuzda geri adım atamazsınız diye uyaran da Law'dı. Her yerde yardımlaşmalar olabilir. Law'ın da yardım aldığı yerler oldu, yardım ettiği yerler de oldu. Her karakter arasında olur bunlar.Kızma bena
Luffye intikam için yalvaran da lawdu unutma.
Uyanışı şimdi açtıysa şimdi güçlenmiş oldu.Ondan öncesinde ne vardı ? Daha önceden biliyorsa o da yok.@Millennium Wizard Law güçlenmedi ama
Evet Dof'a işlemeyen atakları,Kaido'ya işletip, yeni teknik bundan önce de kullanmamıştı zaten Üzerine uyanış da çıktı şimdi.One Piece gibi bir seride bile olanı inkar etmeye bayılıyorsun yahuUyanışı şimdi açtıysa şimdi güçlenmiş oldu.Ondan öncesinde ne vardı ? Daha önceden biliyorsa o da yok.
Bu çok kez aklıma geldi. Oda'nın ölmediğini kanıtlayabilecek biri yoksa inanırım.Oda öldü acaba mangayı editörler mi çiziyor ? ? Gizliyorlardir.
İçine bir şeyler yerleştirse Linlin kendiliğinden ölür zaten, canavar olsa da insan sonuçta. Sadece solunum yolunu ya da daha fenası direkt dolaşımını tıkayıp beyin kanlanmasını 10 saniye engellese önce bilinci, bir kaç dakikada da hayatı gider, Kid'e gerek kalmadan kaybeder BM ama Law bu kadarını yapabiliyor mu acaba...Yenilmez olurdu bu kadarını yapsa. Bu seride dayak yiyen karakterler kalkmasını çok iyi beceriyor. Big Mom da bu ikili tükenene kadar biraz dayak yer ama düşmez muhtemelen.Yahu ODA'nın şu diriltme olayından artık gına geldi resmen ya...
Law, BM'nin içine demir yerleştirse room ile Kid'de onu istediği gibi kaldırır oynatır. Magneto metal elbise giyip uçtuğu gibi... Böylelikle tutup denize atabilir.