Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi vazife mi kaldı bilgi alacaktı deşifre oldu
Bu saatten sonra ne bilgisi alacak
Hem dünya hükümetine de yardım etmiyor
Queen'e ifşa olduktan sonra kaçarken düşünüyor ya naapsam, daha vazifem bitmedi diye. Adamın ardında ayı böğürüyor aklında hala vazifesi. Lütfen rica ederim milli değerimize sahip çıkalım.
 
Dressrosa'da G4'ün yan etkilerine dikkat edersen Luffy'nin o zamana kadar son çare olarak G4 kullandığını yoksa bundan kaçındığını anlarsın. Balık adam adasında Luffy'nin kullanması gereken bir durum çıkmadı, normal saldırılarıyla Hordy'i halletti zaten. Law'un Doffy'e karşı kullanmama sebebi de o zaman uyanış açmamasından muhtemelen, yoksa hayatını kısaltacak bir teknikle bile olsa Doffy'i yenmek için elinden geleni yapmıştı. Burda saçma denebilecek tek bir durum var belki, o da bu kadar kısa sürede uyanış açması ama görmediğimiz bu zaman boyunca bir şekilde bu tekniği de öğrenmiş demek ki. Ben şahsen uyanışı sıkıntı yapmıyorum, Linlin'i yenmemek şartıyla her türlü kaul edilir bu gelişimleri de...
Balıkadam derken kastettiğim Noah'ın düşmesiydi. Son ana kadar kullanmadı, deniz kralları geldi kurtardı ya. Açık olmamışım, benim hatam.
Zaten Dressrosa'da uyanış bilmemesi lazım, her şeyi göze almış durumdaydı. Yoksa ağır saçmalık. Bilmiyorum, Dressrosa-Wano arası ne kadar zaman geçti ki. Bence bu kadar kısa sürede uyanış açması da ayrı saçmalık, uyanış bu kadar kolay bir şey mi. Şu an seride kral hakiden bile daha nadir durumda.
Bu arada, Linlin'i yenecekler... Kendini hazırla.

Luffy Kaido'yu tek yenerse bu ikili de BM'yi indirecek. Luffy başaramazsa bunlar da başaramayacak.
 
Kid çöp olduğunu tekrar kanıtladı, ula killer nerede bu müptezel nerede neemişş metalleri ittiriyomuş.

Bölümün en sevdiğim yanı Monster Trionun yan yana çizildiği paneller.
 
Bölüm bomboş bu arada yarısını osuruk şakasına harcamış bildiğin ulan bu çançinçonlar da bunu komik buluyorlar mı gerçekten kaç on yıldır değişmemiş Toriyama'dan beri hep aynı şey. :(
 
Güzel kurgu da bence arc uzayacağından böyle bir şey yapmaz
Benim gibi düşünen çok kişi olacağını sanmam bu konuda ama Yamato'yu kurtarmak için dışarı çıkan samurayların başına gelenler(özellikle Ushimaru), şu an güncel olarak atılan vs'lerin çoğundan daha çok ilgimi çekiyor. Onları çizeceğine bunu çizsin. Hem battı balık yan gider, arc uzayacaksa bundan uzasın :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık