Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O sizin yorumlamanız. Ben hiç yancı olarak görmüyorum karakteri. Şunlar konusunda hem fikiriz. Law yine Luffy ve Kid ile yıldızlaşacak isim olacak ki bu bölüm başlangıcı oldu bile. Big Mom'dan ilk kez kan alan isim oldu Law. Yani merak etme sen Oda bunu yapacak.
Ben de yancı olarak görmüyorum, Oda'nın karakteri ne niyetle yazdığı belli. Ama niyetine rağmen Oda bu zamana kadar karakteri yancı gibi yazdı. Roger ve Wb'yi nasıl yazdığı ile Luffy ve Law'un yazılışı kıyaslandığında ben bunu görüyorum. Hala Gamma Knife ne kadar etki yaptı bu tartışılıyor. Gerçek olan şey belli, bu fanların sorunu diyebilirsiniz. Lakin Oda da Luffy'i hep önde tutmak istediğinden Law'u ona denk yere koyamadı ki, karakter havada kaldı. Wb'ye bakarsak neden Wano'ya gelmedi gibi sorular olmuştur ama serideki yeri bellidir, Roger'ın yanı. Buna karşılık Wb'yi efsane olduktan sonra gördüğümüz için bu ağırlığı hissettik, Law henüz kendini ispatlamadı denebilir. Ama bu karakter Dressrosa'da yeterli gelmedikten sonra bir imparatora karşı birdenbire uyanış açınca benim gözümde efsaneleşmiyor, kötü yazım oluyor. Arc sonunda Kid ve Law BM'yi indirdi diyeceğiz ama benim hatırladığım kadarıyla BM yerde top gibi yuvarlanıyordu... Kısacası sadece Law'un değil hiçbir karakterin ağırlığı kalmadı, Luffy-Zoro ve birkaç eski karakter dışında. Eski One Piece eskide kaldı. İstediğine ulaşamayacak derken bunu kastediyorum.
 
Sırf uyanışları merak ettiğim için bir bakayım demiştim iki yıldır okuduğum ilk bölüm oldu sanırım. Law her zaman ne yapıyorsa onu yapmış farkı ne ki bunun Dressrora'da attığı şoktan?

Daha güçlüdür felan da meyvenin çalışma şeklinde hiç bir değişiklik yok ki? Oda uyanış ayağına nerflediği meyveyi zaten olması gereken haline getirmiş bildiğin. :/

Kid tamamen hayal kırıklığı mini bir Sasori olmuş çıkmış. Hayır esas garip olan Big Mom'un üstüne düşürdüğü iki binanın zarar vermiş gibi gibi durması zira çığlık felan atıyor.
Adamın uyanışı Anestezi. :) İnceyi görüyormusun hele. :D
 
Shimotsuki Ushimaru'nun yanındaki ikili olabilir, tiplerini biraz değiştirmeye çalışmış sanki ya da bana öyle geldi.
Siz yazdıktan sonra 1024. bölümü açıp okudum. Tıpatıp aynıları diyemem ama çok benziyorlar. Ya Oda o samurayların tiplerini biraz değiştirip devleri çizmediyse, ya o samurayları denek olarak kullanıp deve dönüştürdüyse? Efsane olmaz mıydı? Düşünmesi bile keyiflendirdi beni.
 
Law'un konuşmasına göre uyanışından haberdar olduğunu anlıyoruz. Peki bu adam neden uyanışını Doflamingo'ya karşı kullanmadı? Hayatını gözden çıkarmıştı artık. Gerçekten saçmalık, Balıkadam adasında Luffy neden G4 açmadı mevzusundan bile çok daha saçma oldu bu.
Kinemon niye hala hayatta arkadaşım ya? Sırf bu hareketler yüzünden duygusal herhangi bir ölüm sahnesini ciddiye alamaz hale geldim, Kinemon sahnesinde de öyle olmuştu zamanında. Anladık Yamato %100 tayfada, Momo'nun yanında kalacak olan da Kinemon.
Dressrosa'da G4'ün yan etkilerine dikkat edersen Luffy'nin o zamana kadar son çare olarak G4 kullandığını yoksa bundan kaçındığını anlarsın. Balık adam adasında Luffy'nin kullanması gereken bir durum çıkmadı, normal saldırılarıyla Hordy'i halletti zaten. Law'un Doffy'e karşı kullanmama sebebi de o zaman uyanış açmamasından muhtemelen, yoksa hayatını kısaltacak bir teknikle bile olsa Doffy'i yenmek için elinden geleni yapmıştı. Burda saçma denebilecek tek bir durum var belki, o da bu kadar kısa sürede uyanış açması ama görmediğimiz bu zaman boyunca bir şekilde bu tekniği de öğrenmiş demek ki. Ben şahsen uyanışı sıkıntı yapmıyorum, Linlin'i yenmemek şartıyla her türlü kaul edilir bu gelişimleri de...
 
E bu da biraz garip değil mi, mıknatıs neredeyse çekilen şey onu takip eder, Kid mıknatıssa her türlü demir yığınlarının kendisini takip etmesi gerekirdi
Sahnenin birinde Kid elini Big Mom'a uzatıyordu yanlış anlamadıysam o sahneyi mıknatısa çevrilen Big Mom olsa gerek
Haklısın. Napoleon Bigmom'a yapışmış zaten ben onu fark etmemişim.
Kid ve Bigmom aynı yerde oldukları için Kid metalleri kendine çekti ve çarpmadan hemen önce ışınlandığı için bütün hasarı Bigmom aldı sanmıştım. :bilmem:
 
Siz yazdıktan sonra 1024. bölümü açıp okudum. Tıpatıp aynıları diyemem ama çok benziyorlar. Ya Oda o samurayların tiplerini biraz değiştirip devleri çizmediyse, ya o samurayları denek olarak kullanıp deve dönüştürdüyse? Efsane olmaz mıydı? Düşünmesi bile keyiflendirdi beni.
Güzel kurgu da bence arc uzayacağından böyle bir şey yapmaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık