En sevdiğim mod.Kid sen nasıl bir kralsın, senin için modluğumu kullanıp iyiye 5 oy bastım.
En sevdiğim mod.Kid sen nasıl bir kralsın, senin için modluğumu kullanıp iyiye 5 oy bastım.
Red'e soracan onu@Montana Alpamis olmak nasıl birşeymiş acıyı hissediyor musun ?
Alpamis reis buna kontrayla karşılık verirdi senin daha çok pişmen lazım.Red'e soracan onu
Alpamis ile Red'i az delirtmedim yav, onlar pişsin benim karşıma gelmek için :/Alpamis reis buna kontrayla karşılık verirdi senin daha çok pişmen lazım.
Zaman kazandırmadı ama yine de sağol dedi işte, onu kim olsa eder la ben Zoro'nun o halini görsem acırım sırtını falan sıvazlardım.
Burnu yere düşse kaldırıp almaz kendine burun yapar Kid, gelip teşekkür ediyorsa bunun anlamı kısaca ''eline ayağına kurban olam yiğidim''dirZaman kazandırmadı ama yine de sağol dedi işte, onu kim olsa eder la ben Zoro'nun o halini görsem acırım sırtını falan sıvazlardım.
Öyle diyor oğlum adam ben demedim.
Oğlum biri senin önünde kurtaracam ayağına düşse bayılsa sen de teşekkür edersin de sizin uydurduğunuz gibi yalvarma durumu yok ki adam sırtını sıvazlıyor işte Zoro kendini kötü hissetmesin diye.Burnu yere düşse kaldırıp almaz kendine burun yapar Kid, gelip teşekkür ediyorsa bunun anlamı kısaca ''eline ayağına kurban olam yiğidim''dir
Adam 4. bir taraf olduApoo'ya saygı duydum ben ya. Küçümsenecek bir adam değilmiş kesinlikle. Başına neler geldi hala sapasağlam duruyor. Hawkins gibi ezik bir tip de değil.