“Pek zaman kazandırmasa da" lütfen eğip bükmeyelimÖyle diyor oğlum adam ben demedim.
“Pek zaman kazandırmasa da" lütfen eğip bükmeyelimÖyle diyor oğlum adam ben demedim.
Kurtaracam ayağı nedir ? Bir de gelmiş Zoro'cular bölümde şöyle şöyle durumlar var görmüyorlar diye kızıyorOğlum biri senin önünde kurtaracam ayağına düşse bayılsa sen de teşekkür edersin de sizin uydurduğunuz gibi yalvarma durumu yok ki adam sırtını sıvazlıyor işte Zoro kendini kötü hissetmesin diye.
Abi yalan atıyorsunuz göz göre göre algı kasıyorsunuz ben de size o tarz cevap veriyorum. Kid sanki Zoro'ya yalvarmış gibi algı yapmak nedir adam zaman kazandırmadı ama yine de sağol diyor sanki adamın önünde diz çöktü. Zoro orda yerde titriyor, Law falan teşekkür etmiyorsa haline acıyıp diğerleri utansın. Kid'lik durum yok.Kurtaracam ayağı nedir ? Bir de gelmiş Zoro'cular bölümde şöyle şöyle durumlar var görmüyorlar diye kızıyor
Teşekkürler Süpermen dememiş mi yani Kid ?Abi yalan atıyorsunuz göz göre göre algı kasıyorsunuz ben de size o tarz cevap veriyorum. Kid sanki Zoro'ya yalvarmış gibi algı yapmak nedir adam zaman kazandırmadı ama yine de sağol diyor sanki adamın önünde diz çöktü. Zoro orda yerde titriyor, Law falan teşekkür etmiyorsa haline acıyıp diğerleri utansın. Kid'lik durum yok.
Onun öldüğüne inandık yani? xDKinemon hepimiz ölcez ölmek var dönmek yok diyordu. Şimdi kurtarın diye yağa çekiyor. Ashura biladerim adamsın cidden.
Yok Zoro'cuların yarattığı bir efsane olmalı.Teşekkürler Süpermen dememiş mi yani Kid ?
Umarım umarım lütfenOnun öldüğüne inandık yani? xD