Ben de yancı olarak görmüyorum, Oda'nın karakteri ne niyetle yazdığı belli. Ama niyetine rağmen Oda bu zamana kadar karakteri yancı gibi yazdı. Roger ve Wb'yi nasıl yazdığı ile Luffy ve Law'un yazılışı kıyaslandığında ben bunu görüyorum. Hala Gamma Knife ne kadar etki yaptı bu tartışılıyor. Gerçek olan şey belli, bu fanların sorunu diyebilirsiniz. Lakin Oda da Luffy'i hep önde tutmak istediğinden Law'u ona denk yere koyamadı ki, karakter havada kaldı. Wb'ye bakarsak neden Wano'ya gelmedi gibi sorular olmuştur ama serideki yeri bellidir, Roger'ın yanı. Buna karşılık Wb'yi efsane olduktan sonra gördüğümüz için bu ağırlığı hissettik, Law henüz kendini ispatlamadı denebilir. Ama bu karakter Dressrosa'da yeterli gelmedikten sonra bir imparatora karşı birdenbire uyanış açınca benim gözümde efsaneleşmiyor, kötü yazım oluyor. Arc sonunda Kid ve Law BM'yi indirdi diyeceğiz ama benim hatırladığım kadarıyla BM yerde top gibi yuvarlanıyordu... Kısacası sadece Law'un değil hiçbir karakterin ağırlığı kalmadı, Luffy-Zoro ve birkaç eski karakter dışında. Eski One Piece eskide kaldı. İstediğine ulaşamayacak derken bunu kastediyorum.O sizin yorumlamanız. Ben hiç yancı olarak görmüyorum karakteri. Şunlar konusunda hem fikiriz. Law yine Luffy ve Kid ile yıldızlaşacak isim olacak ki bu bölüm başlangıcı oldu bile. Big Mom'dan ilk kez kan alan isim oldu Law. Yani merak etme sen Oda bunu yapacak.