''Kulağı yok seni duyamaz'' dediklerinde sinir oldumKid ve Law'ın sahneleri iyi olmuş ama kin'emon'un ossurarak konuştuğu bir bölüme iyi basamam .
Den den mushi ile konuşmuyordu di mi?
''Kulağı yok seni duyamaz'' dediklerinde sinir oldumKid ve Law'ın sahneleri iyi olmuş ama kin'emon'un ossurarak konuştuğu bir bölüme iyi basamam .
Saldırıyla dağılmış yahu nasıl önden düşmüşler.Vücuda tutulan kaşık gibi öylecene düşüyor mu Kid'in metalleri Koca ana bir koymuş metal falan hepten dağıtmış ama manüpule ettiği metaller hasarı azaltmıştır.O açıdan savunması iyi aslında adamın.Dayanıklılığı da iyi ama meyveyle savunmuş kendini doğal olarak.Her akıllı adamın yapacağı gibi.Kid'in metalleri Kid'e bağlı değil sahneye bakarsan önden düşmüşler, Kid yukarıda. Yani bedenen almış saldırıyı. O saldırı önüne geleni silip süpüren saldırı, Luffy'e bile isabet ettirmedi Oda. Zorocular çekemiyor.
Abi ben de Hem Zoro hem de Kid fanıyımSakazuki ve Kizaru fanı ben:
Saldırıyı almış aşağı uçmuş bir traktörün önündeki çöp kovasını kenara fırlatması gibi düşün zaten pek bir karşı da koyamamış Zoro bu saldırıyı rahat karşılardı diyeyim mi mesela yukardaki saldırıyı anlık da olsa durdurmasından kaynaklı ? Yok bence gereksiz bir şey olur.Abi siz demezsiniz zaten Oda dese bile sizinkiler bir yolunu bulur reddeder. Hadi seni içlerinden saymayım da diğer kılıççılar yapar.
Robot dağılmamış ki tek parça duruyor, Kidden ayrı gidiyor ama önden.Saldırıyla dağılmış yahu nasıl önden düşmüşler.Vücuda tutulan kaşık gibi öylecene düşüyor mu Kid'in metalleri Koca ana bir koymuş metal falan hepten dağıtmış ama manüpule ettiği metaller hasarı azaltmıştır.O açıdan savunması iyi aslında adamın.Dayanıklılığı da iyi ama meyveyle savunmuş kendini doğal olarak.Her akıllı adamın yapacağı gibi.
Kinemon kısımlarını çok saçma buldum.Komik desen komik değil.Absürtlüğe absürt ama konuşması falan olacak iş değil.Alt beden konuşabiliyor da duymaya gelince mi sorun oldu göle maya işine benzedi bu.Kötü bölüm.