Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral de gelse Wano bu saatten sonra kimsenin eline geçmez. Çünkü Wano artık son savaşa müttefik. Bitti. Sadece Robin'i alma olasılığından bahsediyorum. Amiral geldiyse bunu rahatlıkla yapabilir. Çünkü Luffy, Zoro, Sanji pert olduktan sonra Rob Lucci, Kaku ve X amirale Denjiro, Jimbe, Franky, yaralı Yamato bence karşı duramaz.
Oden'in Wano'yu dünyaya açın demesi ve Ryuma'nın zamanında herkese karşı savaşması iki büyük farklı olay ya bakalım hangisinin isteği devam edecek.
 
Şimdi basit düşünmeyin wanoyu hükümet alsın da Momo ve Yamato son savaşta yanlarında dövüşsün.Yoksa yamato raftel görünce ülkesine dönecek.Oda bunları hesaplıyordur.
 
Şuan görünen kadarıyla cp-0nun başında eğer Rob lucci var ise büyük ihtimalle kaido düşse bile luffyi yakalamaya çalışacaktır. Robinin yakalanacağını pek sanmıyorum herhalde brook,usopp ve nami robini koruyacaktır. Sanji için diyecek pek birşey kalmadı fakat Gönül isterdi ki ailevi birşey değilde böyle 2 yıl arada öğrenmiş olabileceği sağlam bir haki olsaydı çok daha iyi karşılayabilirdim.
 
Cevap arayışında değilim sayın admin. Başta söylediğin bu hangi seviye yüzsüzlük lafına öbürü neyse bu da o diyerek karşılık verdim sadece neyin peşindesin anlamadım
Ikisi de yüzsüzlük bence, konunun Zoro ile alakası yokken karakteri ortaya atan sensin, ne demek istediğini sorunca anladın sen falan gibi abuk bir cevap veriyorsun. Bana göre Sanji yüzsüz bir adamdır. Illa bu görüşümü bir şekilde rasyonelize etmem mi gerekiyor? Üstelik orada soru da sormamıştım, ama cevap vermek için ortaya atlayan sensin. Neyse, uzatmayalım daha fazla.
 
Şimdi sanji power up almadan önc queenden dayak yiyip tüm kemikleri kırılmış di mi? Yani sanji bu bölüme kadar bir sol etmiyordu. Zoro ise king karşısında varlık gösterebiliyor. Enma altı üstü saldırı gücünü arttırdı. Geri kalan herşeyi aynı güçte. Sorsan zoro sanji denk :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık