Zoronun gözü ile Sanjinin Okama-kenposu denk gelir.Sanji gen uyandırdığına göre sırada zoronun gözü var.
Zoronun gözü ile Sanjinin Okama-kenposu denk gelir.Sanji gen uyandırdığına göre sırada zoronun gözü var.
Oden'in Wano'yu dünyaya açın demesi ve Ryuma'nın zamanında herkese karşı savaşması iki büyük farklı olay ya bakalım hangisinin isteği devam edecek.Amiral de gelse Wano bu saatten sonra kimsenin eline geçmez. Çünkü Wano artık son savaşa müttefik. Bitti. Sadece Robin'i alma olasılığından bahsediyorum. Amiral geldiyse bunu rahatlıkla yapabilir. Çünkü Luffy, Zoro, Sanji pert olduktan sonra Rob Lucci, Kaku ve X amirale Denjiro, Jimbe, Franky, yaralı Yamato bence karşı duramaz.
E napsın adam gen uyanışı başladıysa dur şunları tekrar kapatayım diyemez kiSanjinin germa mali oldugu tescillenmis oldu. Bu saatten sonra inkar edemez. Nefret ettigi insanlardan birine donusmesi, babasinin istedigi adam olmasi sanjinin lekelenmesidir.
Ben sanji kendini lekeledi demedim ki zatenE napsın adam gen uyanışı başladıysa dur şunları tekrar kapatayım diyemez ki
Unutman normal çünkü satır arası bir şeydi ya öyle geçiyordu kısa. Karasakal devrimci adasını yok etmiş o sırada kaçarken CP0 ile ufak çatışmışlar, çok büyük bir savaş değil.Oha ben bunu nasıl unuttum yahu... Çok sağ ol .s
Ikisi de yüzsüzlük bence, konunun Zoro ile alakası yokken karakteri ortaya atan sensin, ne demek istediğini sorunca anladın sen falan gibi abuk bir cevap veriyorsun. Bana göre Sanji yüzsüz bir adamdır. Illa bu görüşümü bir şekilde rasyonelize etmem mi gerekiyor? Üstelik orada soru da sormamıştım, ama cevap vermek için ortaya atlayan sensin. Neyse, uzatmayalım daha fazla.Cevap arayışında değilim sayın admin. Başta söylediğin bu hangi seviye yüzsüzlük lafına öbürü neyse bu da o diyerek karşılık verdim sadece neyin peşindesin anlamadım
Yıllardır Toshiro Mifune beklemekten ciğerim soldu. Oden için çok uygun olurdu olmadıBu Fujitora.
Bu adam da yeşilboğa.Bilinen üzere tüm amiraller,aktörlerden alıntı.