Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cp0 Wano'ya Kaido&Koca Ana ittifakını engellemek için mi geldi yoksa pinpirikli Orochi'nin Kaido'nun kendisine ihanet edeceğini önceden sezip gizlice Cp0 ile anlaşmış olma ihtimalinden dolayı mı gelmiştir?
Bir de Denizciler Devrik Wano lideri Momo ile mi masaya oturur yoksa Meşru Şogun Orochi ile mi? Cp0'ın yani Dünya Hükumetinin niyeti belli ama Wano'ya gelecek olan amiralin niyeti ne olacak acaba?
 
Tamam işte ya Lucci gelsin Smoothie'yi tokatlasın sonra dayağını yesin otursun. Müthiş! Sevdim bu işi.
 
Amirallerin korku veren halleri kalmamalı, iki yonkou ile baş et gel amiralden kork. Onlara ezil, millet güler geçer.

Ayrıca koskoca wano iki amirale boyun eğecek ve korsanları verecek kadar aciz değil. Amiral seviyesi elemanları var ama yonkou seviyesi elemanları yoktu. Kaidou düştükten sonra meşru bir yönetim gelip Wano'ya zorla diz cokturemez. Wanoya diz çöktürse bile uzun vadede zarar eder.

Diğer yandan Robin için gelmeleri normal ama hikayenin akışı için Robini alamazlar. Alırlarsa büyük savaş olur, Raftel final öncesi kutlama yeri olur. Başka bir halta yaramaz.
Amiral de gelse Wano bu saatten sonra kimsenin eline geçmez. Çünkü Wano artık son savaşa müttefik. Bitti. Sadece Robin'i alma olasılığından bahsediyorum. Amiral geldiyse bunu rahatlıkla yapabilir. Çünkü Luffy, Zoro, Sanji pert olduktan sonra Rob Lucci, Kaku ve X amirale Denjiro, Jimbe, Franky, yaralı Yamato bence karşı duramaz.
 
Sanji niye lekelendi acaba açıklar mısın? :( Kendi ideallerinden tayfası için vazgeçebilen adama lekeli mi diyoruz yani
Sanjinin germa mali oldugu tescillenmis oldu. Bu saatten sonra inkar edemez. Nefret ettigi insanlardan birine donusmesi, babasinin istedigi adam olmasi sanjinin lekelenmesidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık