Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin sıfır emeğinin geçtiği, sevmediği ve istemediği bir güç artışıyla Sanji fanları neden bu kadar fanatik boyutta gurur duyuyor anlamlandıramadım. Karakteri şu haliyle yetersiz gördünüz de, güçlenmesini bu kadar mı beklediniz? Beklediyseniz bunu mu istiyordunuz? Yoksa ne olduysa ona göre kalıplanıp algı yapmayı mı bekliyordunuz? Forumda Zoro fanları uçuk kaçık yorum yapmadıkları halde/zaman bile abartılı ve önyargılı muamele görüyor iken, 50+ sayfa boyunca farklı şeyler sezmediğimi söyleyebilirim.

50+ sayfayı da oku oku bitmedi zaten, Sanji bölümleri hep böyle oluyor. :ehe: Bu açıdan lafım yok çünkü ben de Sanji hakkında daha fazla şey görmek isteyen biriyim. Karakteri seviyorum ama hakkıyla güzel bir dövüş çıkarmasını ve iradesini bir dövüşte ortaya koymasını hep bekliyordum kafamda noktalamak için. Bu yüzden bu dövüşü ve sonucunu merak ediyordum, Luffy vs Kaidou'dan daha fazla hatta. Ama Oda diyor ki, ''Sanji, normal haliyle Queen'e dayanabilecek güçte değildi, ben de ona en az efor sarf edeceği güç artışını verdim. Zeminsiz bir güç artışı diyemezsiniz sonuçta :D'' Yorum yapmayacağım, hem hala biraz erken. Umarım Queen'i rahatlıkla paket ettirmez de doğru dürüst işlenmiş ve daha farklı şekillenip sonuçlanmış bir dövüş okuruz.

He bir de kılıç ustalığıyla alakası olmayan, bölümde Silahlanma basıp basmadığını bile bilmediğimiz Queen'in kılıç sallamasından yola çıkarak, ''Sanji kılıç ustalarının antisi olmuştur, Zoro moro hikaye oldu.'' sonuçlarına nasıl varıldığı da muamma. Mihawk bir kılıcın nasıl kırılmayacağı konusunu açık ve net bir şekilde anlattı değil mi? Üstelik Sanji'nin bedeni çelikten bile sert olsa, kesilemez falan sanılmamalı. Neyse.
 
Lance atmadığı sahne.Bu sahneyi anlarsanız oraya denizcilerin gönderilmediğini bilirsiniz sadece Sword kendi başına iş yapabilir.Yürek yedim galiba ama... Gemi ver it sahnesi :D :p
İt iti ısırmıyor burada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık