Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin annesi sırf bu genlere sahip olmasın diye ilaçlar içip kendini feda etmemiş miydi? Şimdi ne farkı kaldı kardeşlerinden. Fanları sırf güçleniyor diye seviniyor ama karakterin içi boşalıyor gittikçe.
Yav nasıl okuyon mangayı kadın duygusuz olmasına karşı çıktı, Germa zaten gen teknolojilerinde ileri klon felan yapan bir ülke kadın ona karşı olsa Judgela evlenmezdi.
 
Eğer Wano'ya da gelmeyeceklerse bu amiraller nereye gidecek? Big Mom'ın bölgeye mi çöküyorlar fırsat bu fırsat deyip?

Lucci için çer çöp diyenlere katılmıyorum. Hükümetin sadık köpekleri olsalar da CP0 bende beklenti yaratıyor ve ciddi ciddi birkaç gemiyle gelip Wano'daki korsanları paket etmeyi planlamıyorlardır umarım. Umarım daha kapsamlı planları vardır çünkü ana karakter değiller ve hali hazırda Kaku ve Lucci bizimkilere kaybetti. Rövanş alacak halleri yok ya?

Bizim tarafta vs'lerini bitirmiş olan tonla kişi var. Onların rakibi mi olacaklar? Yoksa Robin'i kaçırıp tüyecekler mi? Yolda Big Mom Korsanları ile mi karşılaşacaklar? Wano'nun kapısı açılsa da hükümet Wano'ya çöker diyenlere bir cevap niteliği mi olacak Wano'ya gelmeleri? Bizimkiler bunları dövüp gerisin geriye yollayacak mı? Drake'in tavrı ne olacak?

Kaido'nun tayfası yenildikten sonra onları toplayıp götürmeye gelmiş de olabilirler ama bence bu en düşük ihtimal.

Bundan sonra tüm mesajlarımı bu yazıyla bitirmeyi planlıyorum: Oda, bitir de gidelim şu Wano'yu.
 
Sanji hasar aldı felan diye sevinenlere söylüyorum, Sanji gen uyanışı yaşadığında vücudu düzgün çalışmıyordu ve duyguları karışmıştı. Yoksa Queen asla Sanjiyi yakalayamazdı, Sanji şöyle bi kendini toplasın sakinleşsin o zaman Queen felan hikaye.

Benim asıl merak ettiğim şimdi Sanji gücünü kontrol edemeyip bi adımda 1 kilometre felan yol almasın. Queeni nasıl indireceğinide merak etmiyo değilim lakin Lunarian uyanışıda gerekirmi acaba Queeni dövmeye onda şüphem var.
 
Eğer Wano'ya da gelmeyeceklerse bu amiraller nereye gidecek? Big Mom'ın bölgeye mi çöküyorlar fırsat bu fırsat deyip?
Amirallerden ikisi Ryokugyu ve Fujitora devrimci ordusu ile çarpıştı Borsalino en son Yeni Marinford'da Sakazuki ile Wano olayını tartışıyordu ama Wano'ya dokunulmama kararı aldılar tahminim ya savaş lordları ile uğraşıyorlardır yada Sabo'nun idamı için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık