Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidou düşerse Wano'yu alırız deniyor, Hükümet ile Kaidou arasında nasıl bir ilişki var acaba? Aksi halde Kaidou kalsa saldirmayacaklar ama Kaidouyu alanlara saldiracaklar düşüncesi saçma duruyor.
Denizlerdeki dengeyi korumak için saldırmayacaklar. Hükümetin bir Yonko adasına saldırması ne olursa olsun zayiat doğurur ve denizlerdeki dengeyi bozar. Yani öyle yaparlarsa, kargaşadan faydalanan diğer Yonko'lar avantajlı hale gelecek. "Üç Büyük Güç" olarak Denizciler, Yonko'lar ve SSG (eskiden Shichibukai sistemi) denizlerdeki dengeyi sağlıyor. Gorosei falan bundan memnun, bozma niyetleri de bu yüzden yok. Yani, Kaidou yenilince dengeyi hükümetin aleyhine bozacak bir risk oluşmayacak. Wano korumasız kalacak ve adayı doğrudan kendilerine bağlayacaklar. Kaidou varken bile Orochi ile ticaret yapıyorlardı zaten.

Luffy ise Kaidou'yu yense de Wano'yu üssü haline falan getirmeyecek sonuçta. Getirse bile hemen kurulamaz diye düşünüyorlardır. Savaş sonrası da herkes bitik olacağından, bu fırsatı değerlendirmek istiyorlar. Hatta Hasır Şapkalar dinlenip adadan ayrıldıklarında harekete geçebilirler. Tabii bunların hiçbiri olmayacak, orası ayrı. Momo, samuraylar ve bizim ittifak hükümete ayarı verecektir bir şekilde. WB'nin zamanında Balıkadam Adası'nı koruması altına aldığı gibi, Luffy de alacaktır muhtemelen.
 
Sanji'nin annesi sırf bu genlere sahip olmasın diye ilaçlar içip kendini feda etmemiş miydi? Şimdi ne farkı kaldı kardeşlerinden. Fanları sırf güçleniyor diye seviniyor ama karakterin içi boşalıyor gittikçe.
 
Sanji'nin annesi sırf bu genlere sahip olmasın diye ilaçlar içip kendini feda etmemiş miydi? Şimdi ne farkı kaldı kardeşlerinden. Fanları sırf güçleniyor diye seviniyor ama karakterin içi boşalıyor gittikçe.
Ablası gibi olabilir sonuçta onun duyguları var sanjide de illa duygular gidecek diye bir şey yok sonuçta
 
Öyle yada böyle tayfa yonko ve sağ sol kolları seviyesinde 3 lüye hatta 3. Komutan seviyesinde jimbei ye sahip oldu (ama p. Uplar farklı verilse daha mutlu olurduk o ayrı) ki tayfada franky brook gibi 3. Komutanlığa göz kırpan karakterlerde var. Bence en azından wano sonu yonko ve tayfası denmesinin temelleri güzel atılan bir arc oldu dövüşler eşleşmeler açısından. Ki son spoilerlara göre hükümetlede güzel mücadeleler olabilir gibi gözüktü umarım öncekiler gibi kaçma muhabbeti olmaz.
 
Lucci gereksiz gömülüyor bence. Bu adam iki sene önce Savaş Lordu seviyesinde görülüyordu, şimdiye çoktan seviye atlamıştır, fakat adamı bizim tayfanın çöplerine (mesela Robin) yediriyor bazı arkadaşlar.
Katılıyorum ve bence Şuan Lucci ve diğerlerinin saldırısında onun kalibresinde bizim ittifaktan bir kaç kişi var mesela Jinbe veya 9 Kızıl Kın ama bu karakterler şuan yaralı herhangi bir savaşta bence avantajlı olan Lucci olur
 
Şuan için luccinin durumu şöyle olabilir;
İlk başlarda robini kovalar brook ve Robin kaçar yolda usopp ve namiyi üçü birlikte robini alıp lucciden uzaklaştırmaya çalışırlar ve en sonunda yamato ile yolları kesişir yamato onları lucciye karşı korur.
lucci şuan doflamingo veya üstü düzeyinde bir güce sahip olması en uygun ve muhtemel durumdur. Kezza bu adam haki bile kullanmazken çıplak elleriyle luffyi bayağı bir yıprattı bide hakinin biraz üst düzey kullanımı ile neler yapabilir siz düşünün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık