Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mom adaya niye geldi zaten anlamak mümkün değil, ne kendisinin nede tayfasının hikayeye bir etkisi yok. çatıda iki imp olmasa sadece kaido olsa yine aynı senaryo yaşanırdı. peros savaşsa ne olur savaşmasa ne olur. boşu boşuna bir sürü panel harcadı bu yüzden. nami zaten zeusu almıştı, burda yapacağına orda yapsaydı değişen bşr şey olmazdı. buraya harcanacak efor yerine kaido ve tayfasına ittifaka efor harcansa daha güzel bir sonuç çıkardı.
İmparator olayını komple ortadan kaldırmak için oda buraya dahil etti büyük ihtimalle. Wcida bitirmesi gerekiyordu orada bitmeyince buraya sarktı. Belki bir ihtimal de adaya gelen hükumete karşı beraber saldırırlar.
 
Sanji kardeş koskoa imparatorların 1. ve 2. Adamlarıyla dövüşüyorsun artık bir power up alman lazımdı yoksa ölecektin ne istemiyorum!
 
Ayrıca şu hükümet olayının devreye girmesiyle bir kan geldi heyecan geldi bu kadar yonkouları bekleyen beni bile sıktı artık yonkoular.
 
suitsiz ve gen muhabbeti olmadan sanjinin gücü, queen'e rakip dahi olamazmış demek ki :d
Enma'sız Zoro da King'e rakip değil zaten.

Ne bekliyordun ki bir Yonkou'nun sağ ve sol kollarıyla mücadele ediyorlar. Korsanlık geçmişi iki yıllık bu adamların henüz. Bu kadar gelişim göstermiş olmaları bile takdir edilesi olacağı yerde eleştirecek yer arıyorsunuz.

Queen ile çok iyi mücadele etti ve gayette rakip olacak seviyede. Ruh hastası manyak kendisine o kadar garip icatlar yapmış ki bir dinozordan beklenmeyecek bir durum yaşandı adam bildiğin dev bir piton gibi sürüngene dönüştü. Herkes şok içine girdi Sanji'de dahil. Bu kadar uzun zamandır dövüşebilmiş olması bile çok iyi. Gen uyanışı dolayısıyla zaten bedeni Sanji'yi yanıt vermiyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık