Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiki haliyle yener desen ben de hak vereceğim ama dediğin imkansız.
Değil, ben o zamanki Lucci'nin de haki kullanabildiğini ama mangakanın haki kavramını tam oturtmamasından dolayı gösteremediğini düşünüyorum, tıkpı MF'da kimsenin haki kullandığını görmememiz gibi. Rokuogan saldırısı B. haki kullanılarak yapıyor gibi duruyor. Hadi diyelim ki kullanmıyor, bu hiç bir şeyi değiştirmez, ne Brook ne Robin yanlarına bir anda gelip shiganı çakabilecek Lucci'yi durduracak fiziksel güce ve hıza sahip değil. Robin yakalar yakalamasına da işe yarar mı bilmem. Örneğin Kizaru'yu da yakalar ama kimse çıkıp Robin Kizaru'yu alır diyemez. 2 yıl önceki Luffy (dolayısı ile Lucci) fazla küçümseniyor bence. 2 yıl önceki Luffy orta yüksek zorlukla güncel Robin'i alır.
 
Lucci'nin Sanji ve Zoro'dan güçlü dönmesi serinin kendi ayağına sıkması olur sadece. Zoro gitsin, Mihawk'ın yanında iki sene eğitim alsın, Oden'in kılıcını alsın, Kaido ve King ile dövüşsün. Sonra kalkıp iki sene önceki Luffy'nin rakiplerinden birine yenilsin.
Serinin sonuna geliyoruz, yeter artık. Lucci'nin ne vasfı var da yonko tayfasının kanatlarından birini yenecek?
En az Zoro yada Sanji seviyesinde döner.Sen sevmiyorsan adamı napalım Allah Allah... Güç muhabbetine duygularını karıştırma.

Bu adam ilk yarının sonunda yer aldı yani seviyeler sınıra gelmişken.Luffy onu yendi gitti savaşta 400 milyon ödül aldı power up almadan.Tayfa Lucci'den sonra power up almadı yani ilk yarıda sonra zaman atlaması geldi 2 yıl çalışıp güçlendiler.Çocukluğundan beri eğitim alan adam bir zamanlar kaptanlarına yerleri öptürürken şimdi de Zoro-Sanji seviyesinde olsun bir zahmet.Niye geride kalsın aktif ajan sürekli ilerlemek zorunda.Bizim tayfa güçlendi de Cıa gibi özel ajanlık yapan adamlar yattı mı ? Elleri armut topluyor sanıyorsunuz şaka gibi.
 
Jimbei 3. komutan seviyesi olmayacak yani çok açık. Luffy ve Sanji +Zoro + Yamato da kumandanları.. Gerçi kanat iki tane olur (Sanji ve Zoro) ama Big Mom, Kaido, Denizci amiralleri sistemi falan hep bir lidere 3 kumandan tarzı olduğu için Yamato eksik kısmı doldurur.
Bu hükümetin muhabbetinden sonra bence vanoda kalır korumak için hatta momoyla evlenebilir gibi geliyor. Artık tayfaya katılmaz gibi .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık