Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji gözlem hakiye yatkın biri.Jelibondan kaçarken gösterilmişti.Yani Sanji önceden böyle bir power up alsa rakibi gayet Kata olabilirdi wano gibi bir topkek arcı olduğunu ve yine Zoro’nun orada olmadığını düşünürsek.Oda adamına göre rakipler veriyor.Zorlu erkek denen tiplerle b.haki olarak Zoro ilgileniyor ona King verildi.Lazerlerden sıyrılacağı sürekli k.haki ağırlıklı eşleşmenin de Sanji olması mantıklı.
Queen son bölüm saldırısında çok güçlü busoshoku hakisi olanları bile yakalayınca organlarına kadar ezdiğini söylüyor. Artık Oda bu seviyeden sonra gözlem silahlanma pek ayırmıyor, tayfa her hakide güçlensin diye düşmanlar da her iki hakide uzman ve çok güçlü adamlar oluyor.
 
Adamın topladığı ordusunun asıl gücü taraf değiştirdi yani 1 giderse bu dengeyi 2 değiştirir, 5 giderse 10 değiştirir. Smiley yiyenler Tama yüzünden dostken düşman oldu. Oda, Luffy'ler kazansın diye kıyak geçiyor yoksa tobi roppo ve yıkımcılar tek başına bile manyak bir güç... Ve başta kayıplar iki taraf için daha dengeliydi yani bu Tama olayı tamamen tersine çevirdi durumu..
Şu tama karşı tarafda olsa, sugara yapılan gibi aptalca bir şeyle saf dışı bırakılırdı. Yani kaido tayfasında o kadar elit kişiler var şu tamaya dokunsalar bayılacak zaten. Onun meyvesinin etkisi ile karşı tarafa geçenlerde geri Kaido saflarına geri gelir zaten. Mangaka'nın bizim tayfanın savaştığı kişileri hep aptal gibi göstermesi, tek taraflı strateji uygulanması hiç hoş değil. Bu savaşı daha farklı şekillerde ele alabilirdi ama o gitti sümük çıkaran veletleri (momo ve tama) savaşın tam merkezine koydu. O kadar kişi varken bunlara misyon vermesi gereksiz ve hikayeyi baltalayan bir hareket.
 
Şu tama karşı tarafda olsa, sugara yapılan gibi aptalca bir şeyle saf dışı bırakılırdı. Yani kaido tayfasında o kadar elit kişiler var şu tamaya dokunsalar bayılacak zaten. Onun meyvesinin etkisi ile karşı tarafa geçenlerde geri Kaido saflarına geri gelir zaten. Mangaka'nın bizim tayfanın savaştığı kişileri hep aptal gibi göstermesi, tek taraflı strateji uygulanması hiç hoş değil. Bu savaşı daha farklı şekillerde ele alabilirdi ama o gitti sümük çıkaran veletleri (momo ve tama) savaşın tam merkezine koydu. O kadar kişi var sen bunlara misyon yükleyeceğim diye niye garip arayışlara giriyorsun diye sorarlar adama.
Çünkü karşı taraf onları çöp olarak gördüğü için böyle birşeyi yapmayı düşünmüyorum. Tek atarım hepsine diyorlar ki atıyorlar da...
 
Çünkü karşı taraf onları çöp olarak gördüğü için böyle birşeyi yapmayı düşünmüyorum. Tek atarım hepsine diyorlar ki atıyorlar da...
Kim kimi çöp görüyor anlamadım. Eğer Kaido tarafı müttefikleri çöp olarak görüyorsa, hani hala ayaktalar ve eşit duruma geldiler bile. Bu hafife alma durumu bir süre sonra sona ermeli. Tama bildiğin şuan dressrosada ki sugar görevi görüyor. Hatta daha fazlasını yapıyor kendi tarafına çekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık