O meyveyi yiyen ortalama üstü herkes onlarla iki vs bir atardı.Gösterdi 2 vs 1 attı ama Marco yine kimseye yaranamadı.
Ama rakipleri ciddileşmediler bile. Marco onlara doğru dürüst hasar da veremedi.
O meyveyi yiyen ortalama üstü herkes onlarla iki vs bir atardı.Gösterdi 2 vs 1 attı ama Marco yine kimseye yaranamadı.
Yok birde 2 vs 1 atarken ciddi hasar verseydi. Adamın dediklerini görmedin mi 1 milyar üstü 2 adam çok güçlüler baş etmesi zor demek istiyor.O meyveyi yiyen ortalama üstü herkes onlarla iki vs bir atardı.
Ama rakipleri ciddileşmediler bile. Marco onlara doğru dürüst hasar da veremedi.
King de ileri seviyeyi bırak, kral hakinin k si çıkmazsa, asıl o zaman görücem ben.Doğru söylüyorsun mızrak kullanarak serinin beta erkekleri tarafında konumunu aldı. Birde gelecek falan görüp h haki salıyor ona rağmen sağ kol. Betakuri
Yenmesini beklemiyorum, ama adamları hibrit moda geçmeye zorlasaydı en azından. Veya ufak tefek de olsa hasar verseydi.Yok birde 2 vs 1 atarken ciddi hasar verseydi. Adamın dediklerini görmedin mi 1 milyar üstü 2 adam çok güçlüler baş etmesi zor demek istiyor.
Sanji bu bölüm itibari ile ipini çekmeye başlayacaktır. Suiti giymeyeceğim dediyse giymez. Sanji'den bu arc için başka güç artışı bekleme derim. Sanji aldığı bu güçle iki bölüm içinde Quuen'i yere gömecektir. Suiti kullanırsa Robin için kullanır ya da diğer arkadaşları için kullanabilir ama Queen karşısında bu gücü asla kullanmaz. Suiti giymediyse başka bir amaç için kullanacağı kesin. Wano için önemli olan Momonosuke'ydi önce onun için kullandı. Şimdi de korsanlar için önemli olan Robin'i korumak için kullanabilir.Queen'in, dövüşün ortasında ''bir dahiyle dövüşdüğünü unutma'' diyip ciddileşeceği an gelecek daha. Bence Katakuri, King-Queen'i rahat alır demek için henüz erken.
Queen, Brachiosourus olarak göründüğünden beri ondan beklediğim bir şey var. Sauropodlar içerisinde Brachiosaurus en uzun bacaklı olan. Yavrularını korumak için etcil dinazorlara bu bacaklarla saldırırlarmış.Bu ayakları yere vurarak savuşturulamayacak genişlikte şok saldırıları yapmasını bekliyorum. Bu şok dalgarı yine yılan formunda ki gibi,rakibin silahlanma hakisi ne düzeyde olursa olsun ciddi hasar veren türden olacak. Sanji yeni vücuduyla bile aşamayacak bunu saldırılan boyutu bizimkilere zarar vermeye başlalayacakken suit giyip aşacak.
Dikkat ettiysen Sanji Queen'in karnına tekme atıyor yani zayıf tarafı karnı gibi görünüyor. Queen'in tüm silahları yukarıyı koruyor. (En büyük rakibi King'i düşünerek kendini geliştirmiş olabilir) Tekmeyi yedikten sonra yandım yandım diye şarkı söylüyor. Derisi kalın olsada Marco gibi dayanıklı bir karakter olmasını beklemiyorum ama savunması aşılmaz bir karakter olarak çıkabilir karşımıza.
Dediğin gibi olursa Kata'nın rahat yeneceğini kabul ederim. Ama bence 1.3 milyarın hakkını verecek.Arc sonu kimsede yok böyle acımasız, katliam yapan bir herif o yüzden ödülü yüksek diyemeyecek.Sanji bu bölüm itibari ile ipini çekmeye başlayacaktır. Suiti giymeyeceğim dediyse giymez. Sanji'den bu arc için başka güç artışı bekleme derim. Sanji aldığı bu güçle iki bölüm içinde Quuen'i yere gömecektir. Suiti kullanırsa Robin için kullanır ya da diğer arkadaşları için kullanabilir ama Queen karşısında bu gücü asla kullanmaz. Suiti giymediyse başka bir amaç için kullanacağı kesin. Wano için önemli olan Momonosuke'ydi önce onun için kullandı. Şimdi de korsanlar için önemli olan Robin'i korumak için kullanabilir.
Bakalım senin dediğin gibi tehlikeli biri çıkacak mı Queen?
Sanji anormal bir iyilesme power da Aldi muhtemelen vs. den sonra saglam olarak kalicaktir. lucci'nin gelecegini sanmiyorum ama robin'i savunma isini sanji yapabilir,Sanji nolacak belirsiz şu an ama Lucci Jinbe’yi döver gibi muhtemelen.
Linlin panelleri şunun aynısı yaw. :/Yorumları kısa sürede bu kadar farklılık gösteren başka forum yoktur herhalde.2v1,Linlin panellerinde komutan sınıfının çok üstünde deniliyordu.Şimdi de ezikleniyor.
İkisini rahat tokatlar deyince ve marcoyu koyunca direk 2vs1 den bahsediyorsun sandım. İkiye bir dövüşte marco kadar erken havlu atmaz demişsin iyi güzelde marco orada hem king hem queenle savaşıyor bir tarafından gücünü insanları korumak için harcıyordu. Marco olmasa şuan bizim taraftaki askerlerin çoğu yoktu.Ben, Katakuri bu ikisini (King-Queen) aynı anda alır diye bir iddiam olmadı. Bu ikisini rahat tokatlar dedim sadece. Kaldı ki ikiye bir dövüşse Marco kadar da erken havlu atmazdı. Katakuri gözlem konusunda zirvedir. Aynı zamanda üç haki tipini de kullanabilir. Üç haki türünü kullanan her birey daha yoğun haki gücüne sahipler. Yani bir kere Marco'dan bu konuda daha üstün. Bunun yanında meyve uyanışı yapmış biri, yani bu açıdan bakılırsa oldukça yüksek dövüş gücüne sahip. Zemin kontrolünde olduğu için ayakları yere basan bir düşmanın çok bir şansı yok.
WCi'de, Sanji kardeşlerinden güçlü bir haldeydi. Judge ve İchiji aradaki farkı suitle kapatıyordu. Şu Doglamingo'dan tek yeme mevzusuna bir açıklık getirelim. Sanji savaşa gayet iyi başladı ve sağlam tekmeledi. Lakin Doflamingo'nun sicimleri kullandığını bilmiyorlardı. İki defa saldırısına yakalandı ve tayfadaki hiç kimse nasıl bir güç kullandığını fark etmedi. Aynı duruma Zoro düşseydi Doflamingo'ya karşı daha fazla dayanabilir miydi? Sanji hızı ve Kenbonshou Haki'siyle Doflamingo'nun saldırısına yakalandıysa Zoro hayli hayli yakalanırdı. Law bu konuda Doffy'nin gücüne karşılık verecek en güzel yeteneğe sahip.
Katakuri'ye bugün şu haliyle bile saldırsa alamaz. Ben Katakuri'yi çok ileri bir seviye olarak görüyorum. 12 Saat boyunca Luffy'le olan mücadelesi sonrası çok daha güçlenmiş bir haldedir. Çünkü o süre zarfında yaptığı mücadele boyunca üç Haki'yi de soluksuz kullanıyor. Yani şu anda Haki'si daha iyi bir haldedir. King'in sağ olması sadece Yonkou'ların en önemli adamları olması noktasında Katakuri'ye benzerliği var. Güç noktasında bakarsak Katakuri fena harcar. Çünkü her anlamda aşmıştı Katakuri. Kenbonshoku'da zirve, üç hakiye hakim, meyve uyanışı sağlamış. Bir Ryou Haki ve Haoshoku'nun üst düzey kullanımı kalmış onları da sağlasa amiral üstü bir seviyeye koyarım. Beckman ve Katakuri bana göre amiral seviyeye en yakın kişilerdir. Hatta Beckman'ın amiral seviye biri olduğunu bile düşünebiliriz. Marinford'da Marco'yu ilk defa gördüğü halde Beckman'la bir geçmişi var gibiydi.