Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rob Lucci adaya çıkarsa ve kavgaya girerse kiminle olacağı ile ilgili aklıma 3 kişi geliyor.

1-) Marco: İkisi de Zoan kullanıcısı olduğu için eğlenceli bir kavga olurdu ama benim sayacağım 3 isim arasından en düşük ihtimal verdiğim bu çünkü hem yaralı, yorgun hem de yanında Izo ile geziyor yani durumu görünenden beter olabilir.

2-) Denjiro: Denjiro 9 kın içinde bence en güçlülerden biri ve Wano'yu işgal etmek için gelenler ile savaşması mantıklı olur hem de onu 1009'da ayrıldıklarından beri görmedik henüz ciddi biri ile savaşmadıysa durumu en iyi kın olabilir.

3-) X-Drake: Drake, Lucci gibi güçlü bir Zoan kullanıcısı olduğu için savaşlarını görmek eğlenceli olurdu. Drake SWORD'un kaptanı olduğu için CP0 ile direk çatışacağını düşünen çok fazla insan var.

Tabi Lucci sadece rapor almaya devam edebilir yada sadece adada görevlerini yerine getirmek dışında başka bir şeye karışmaya bilir.
Jinbei ve Sanji var.Lucci gibi adamların rakibi bunlar artık.
Zoro'nun aldığı ilacın etkisi geçmezse onu da ekle.
 
Jinbei ve Sanji var.Lucci gibi adamların rakibi bunlar artık.
Zoro'nun aldığı ilacın etkisi geçmezse onu da ekle.
Evet Jinbe'de olabilir ama Zoro veya Sanji olmaz bence çünkü onların King ve Queen'i yendikten sonra Lucci gibi birini daha yenebilecek durumda olacaklarını sanmıyorum.
 
Kata ligini arşa çıkarmıyorum. Ki katakurinin bu ikisini aynı anda alabileceği de saçmalıktan ibaret. Marco gibi hata yapma lüksü yok Katakurinin. Sanji zaten ichijiden güçlüdür bunu destekliyorum ama öyle sürekli üstünlük kuracak kadar güçlü olacağını da pek sanmıyorum. Katakuri gibi birinin doflamingodsn güçlü olduğu bariz ona rağmen sanji doflamingodan tek yiyordu az kalsın. Bundan sonra wcl de benim gördüğüm bir karekter gelişimi yaşanmadı. Katakuriye dalsa aynı muhabbet olacaktı.
İchiji gibi olacaktı durumu.
Şuan gördüğüm kadarıyla king katakuriden zayıf duruyor zaten. Ancak aynı ligdeler hepsi sağkol. Yoksa katakuriyi amiral mi yaptınız da haberim yok.
Ben, Katakuri bu ikisini (King-Queen) aynı anda alır diye bir iddiam olmadı. Bu ikisini rahat tokatlar dedim sadece. Kaldı ki ikiye bir dövüşse Marco kadar da erken havlu atmazdı. Katakuri gözlem konusunda zirvedir. Aynı zamanda üç haki tipini de kullanabilir. Üç haki türünü kullanan her birey daha yoğun haki gücüne sahipler. Yani bir kere Marco'dan bu konuda daha üstün. Bunun yanında meyve uyanışı yapmış biri, yani bu açıdan bakılırsa oldukça yüksek dövüş gücüne sahip. Zemin kontrolünde olduğu için ayakları yere basan bir düşmanın çok bir şansı yok.

WCi'de, Sanji kardeşlerinden güçlü bir haldeydi. Judge ve İchiji aradaki farkı suitle kapatıyordu. Şu Doglamingo'dan tek yeme mevzusuna bir açıklık getirelim. Sanji savaşa gayet iyi başladı ve sağlam tekmeledi. Lakin Doflamingo'nun sicimleri kullandığını bilmiyorlardı. İki defa saldırısına yakalandı ve tayfadaki hiç kimse nasıl bir güç kullandığını fark etmedi. Aynı duruma Zoro düşseydi Doflamingo'ya karşı daha fazla dayanabilir miydi? Sanji hızı ve Kenbonshou Haki'siyle Doflamingo'nun saldırısına yakalandıysa Zoro hayli hayli yakalanırdı. Law bu konuda Doffy'nin gücüne karşılık verecek en güzel yeteneğe sahip.

Katakuri'ye bugün şu haliyle bile saldırsa alamaz. Ben Katakuri'yi çok ileri bir seviye olarak görüyorum. 12 Saat boyunca Luffy'le olan mücadelesi sonrası çok daha güçlenmiş bir haldedir. Çünkü o süre zarfında yaptığı mücadele boyunca üç Haki'yi de soluksuz kullanıyor. Yani şu anda Haki'si daha iyi bir haldedir. King'in sağ olması sadece Yonkou'ların en önemli adamları olması noktasında Katakuri'ye benzerliği var. Güç noktasında bakarsak Katakuri fena harcar. Çünkü her anlamda aşmıştı Katakuri. Kenbonshoku'da zirve, üç hakiye hakim, meyve uyanışı sağlamış. Bir Ryou Haki ve Haoshoku'nun üst düzey kullanımı kalmış onları da sağlasa amiral üstü bir seviyeye koyarım. Beckman ve Katakuri bana göre amiral seviyeye en yakın kişilerdir. Hatta Beckman'ın amiral seviye biri olduğunu bile düşünebiliriz. Marinford'da Marco'yu ilk defa gördüğü halde Beckman'la bir geçmişi var gibiydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık