Neden yenemez?Anlık olaylara göre yorum yapanlar gene ortaya çıkmış. Marcoyu birebir de hiçbir sağ kol yenemez.
Beckman bence kral haki aktif kullanıyor Yamato tarzı, Shiryu'da öyle bir şey yoksa önüne geçemez.Wb >Kaydo>Mom>Shanks>Bb
Shiryu>Beckman>Kata>King>Marco
Yine inanılmaz bir denklem. Kutluyorum seni.Wb >Kaydo>Mom>Shanks>Bb
Shiryu>Beckman>Kata>King>Marco
Zoronun rakibi olacak adamdan daha aşağısı beklenmezBeckman bence kral haki aktif kullanıyor Yamato tarzı, Shiryu'da öyle bir şey yoksa önüne geçemez.
Hiç bir sağ kol birbirine birebirde üstünlük kuramaz Oda bu karakterleri amiraller gibi anca uzun bir dövüş sonucu birbirine yedirir. Marco ise meyvesi sayesinde yenilmesi en zor karakter. Düzeltme yapayım Yenilir belki ama uzun bir dövüş sonucu olur bu. Sağ kol tarafından öldürülmesi ise mümkün değil Teach bile öldürememiş sonuçta.Neden yenemez?
Yaw şimdi Kingi yenecek adamın karşısına 2 arc sonra shiryu çıkacak nesini beğenmedinYine inanılmaz bir denklem. Kutluyorum seni.
Ben de Shiryu bayağı güçlü bekliyorum millet en güçsüz sağ kol gözüyle bakıyor anlam veremedim. Beckman, Shiryu ikilisinden beklentim büyük.Zoronun rakibi olacak adamdan daha aşağısı beklenmez