Amiral abi amiral. Akainu ters köşe yapacak.5 Kadimden biri gelmiş olabilir Amirallerden biri gelmiş olabilir ya da Cp0 toplam güç olarak amiral edebilecek bir organizasyondur yoksa Wanoyu işgal etmeye gelmeleri intihar olur.
Amiral abi amiral. Akainu ters köşe yapacak.5 Kadimden biri gelmiş olabilir Amirallerden biri gelmiş olabilir ya da Cp0 toplam güç olarak amiral edebilecek bir organizasyondur yoksa Wanoyu işgal etmeye gelmeleri intihar olur.
Ben de bir zamanlar Law ve Kid'i WB Shiki vs gibi düşünüyordum. Ama aslında bir şeye dikkat edince anladım ki bu iki karakterin yeri bariz belliyken biz yanlış beklenti kurmuşuz.Al benden de o kadar. Beklentilerin çok altında bir performans sergiledi şimdiye kadar. Oda'nın beceriksizliğine kalırsa Roger'ın Shiki'si olabilecek potansiyelde olan Kid'i en fazla son savaşta pasifista ayıklarken göreceğiz :/
Mitolojiye göre fuji ile birlikte gelmesi lazım. Tabi sadece ''isimleri'' oradan aldıysa mangaka ayrı mesele...Ryo başgan gelicek hasretimizi bitirecek inşallah. Şimdi değilse ne zaman Ryo başgannnnn ne zamannnnnnn! Gel gariiii
Tüketim toplumu.Spoiler yorumlarında 2.000 cevap
Bölüm yorumlarında 400 cevap var.
Sizce bu ne anlama geliyor?
Spoiler her zaman daha zevkli oluyor demek.Spoiler yorumlarında 2.000 cevap
Konuşulacak her şey konuşuluyor ve Zoroculara yeteri kadar saldırılıyor. O yüzden böyle bir ayrım var.Spoiler yorumlarında 2.000 cevap
Bunu görüce Sanji'nin k.haki aklıma geldi... Ulan zaten her saldırıdan kaçabilecek potansiyele sahip adama dayanıklık vermek nedir be?Bundan sonra gelen saldırılara karşı Sanji
Zorocuların psikolojik yıpratması sonucu bölüm yorumları azalıyor diyebilir miyiz?Konuşulacak her şey konuşuluyor ve Zoroculara yeteri kadar saldırılıyor. O yüzden böyle bir ayrım var.
E.Oda ahalinin One Piece'e olan duygularını "İNCİTMİŞ" .Spoiler yorumlarında 2.000 cevap