Lucci gelmese de olur, vivre kartının yaydığı aura yeter.
Ya daha iyisi çıkarsa gemilerden O da belli değil. Koskoca Kaido ve Big Mom'ın olduğu yere dandik adamlar gitmez ya. Tek başına Newgate Marine Ford askerlerinin pestilini çıkardı ölü haliyle. Var bir hayalimiz.Ulan Lucci var diye heyecanlanmıştık adam harbiden memleketinden telefon açmış gibi duruyor. Öyle değildir inşallah. Üzülürüm.
? Adam kaidodan güçlü ayağına getirmiş queeni resmen ben böyle dedim çokmu şey oldu lütfen.Ichiji kadar güçlü mü değil mi ne deme yaw, ne yaşıyonuz olm?
lucci wanoda orochiyle konuşmadı mı? Robini kim götürcek? Wanodalar.Harbiden lucci gemiden ziyade bi evde duruyor gibi sanırım gelmiyor wano'ya belki kizaru gemidedir
Valla mangadan okuduğum kadarıyla bu olayda bir bit yeniği var gibi hissediyorum zaten. Şimdi 5. sayfada diyor ki "gemiler gelseler bile ne işe yarayacaklar ki". Bu cümlenin meali şu:Ya daha iyisi çıkarsa gemilerden O da belli değil. Koskoca Kaido ve Big Mom'ın olduğu yere dandik adamlar gitmez ya. Tek başına Newgate Marine Ford askerlerinin pestilini çıkardı ölü haliyle. Var bir hayalimiz.
O lucci değil maskeli başka bi cp0 ajanılucci wanoda orochiyle konuşmadı mı? Robini kim götürcek? Wanodalar.
Sen Vegapunk deyince aklıma geldi. Pacifista tarzı bir şey yollasalar ve Franky bunları yeniden programlasa muazzam olurdu. Avengers : Ultron Çağı filmideki gibi gemide oda ayırır zorda kalınca Franky ordusunu yönetirdi.Valla mangadan okuduğum kadarıyla bu olayda bir bit yeniği var gibi hissediyorum zaten. Şimdi 5. sayfada diyor ki "gemiler gelseler bile ne işe yarayacaklar ki". Bu cümlenin meali şu:
Gemide amiral olsa böyle bir cümle kurulmaz. Adamlar denizcilerin en büyük savaş gücü için böyle bir cümle kullanmaz. Burada cümleyi kuran kişinin de bilmediği bir durum var. Buradan benim anladığım kimsenin bilmediği yeni bir şey denenecek. Bu da Vegapunk'ın icatlarından birini aklıma getiriyor. Muhtemelen yeni model pasifistalar ya da başka yeni bir şey. Hem Queen'in sürekli dile getirdiği teknolojik gelişmeler Judge-Vegapunk isimleri bu kadar gündemdeyken Vegapunk'ın ne kadar dahi ve diğerlerinden iyi olduğu bir mesaj verilebilir böylelikle.