Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028: Brakiozor Tıss

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Vegapunk deyince aklıma geldi.:hmm: Pacifista tarzı bir şey yollasalar ve Franky bunları yeniden programlasa muazzam olurdu. Avengers : Ultron Çağı filmideki gibi gemide oda ayırır zorda kalınca Franky ordusunu yönetirdi.
Belki 1 numune alabilir. Benim son savaş için düşündüğüm şey pasifistaları Kid'in ortadan kaldıracağı. Herif metal olan her şeyin antisi sonuçta. Bir işe yarasın artık.
 
şu halini görünce Yeni Dünya'da nasıl hayatta kaldığına şaşırdığım bir karakter o. Merak ettiğim bir karakterdi ama şu anlık beklentilerimin çok altında. Bu gidişatla hiç bir halt yapamaz bu vasıfsız.
Al benden de o kadar. Beklentilerin çok altında bir performans sergiledi şimdiye kadar. Oda'nın beceriksizliğine kalırsa Roger'ın Shiki'si olabilecek potansiyelde olan Kid'i en fazla son savaşta pasifista ayıklarken göreceğiz :/
 
Ne hasır şapka filosu gelir ne tayfadan biri ölür ne haki bilmeyen bir tayfa üyesi Lucci ya da Kaku'yu alabilir ne de CP0'nın yolladığı gemiler ile birlikte amiral gelir. Hiçbiri olmaz.
 
Şu an Robin'in yakalanması seri açısından en mantıklı hamle olur. Ama bu sefer idam etmek için değil başka bi amaçla Robin'i istediklerini düşünüyorum.

Artık başka oluşumların da Robin'in peşine düşmesi lazım. Böylece Shask, BB ve Devrimcilerin yolları keşisir. Oda'nın bu karekterleri mezara götürecekmiş gibi saklamayı bırakmalı artık.Hükümet ya da BB Robin'i yakalarsa bir çok konunun açıklanmasına da vesile olur. Hem bu sayede Momo, Rebecca türevi bi karekteri daha çekmek zorunda kalmayız. Ortada kurtarılacak biri olacaksa bu Robin olsun.

Luffy Yonkou oluyor artık eğer Robin One pieve'nin bulunmasında rol oynayacak bu herkes için tehlike oluşturur. O yüzden Oda seriyi bi 20 yıl daha çizmeyi düşünmüyorsa burdan yürüyüp tüm tarafları karşı karşıya getirmeli.
 
5 Kadimden biri gelmiş olabilir Amirallerden biri gelmiş olabilir ya da Cp0 toplam güç olarak amiral edebilecek bir organizasyondur yoksa Wanoyu işgal etmeye gelmeleri intihar olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık